balandžio 30 - gegužės 6 d.

Programa

Kanarėlė ir anglies kasykla
Coal Mine in the Canary Coal Mine in the Canary
2020 Vokietija, Jungtinė Karalystė 18 min N-7
Trumpametražis
KINO TEATRUOSE
Filmas pridėtas
XIX amžiaus pabaigos fiziologo Johno Scotto Haldaneʼo eksperimentai paskatino įsileisti kanarėles į anglies kasyklas. Šie paukščiai anksti sureaguoja į oro toksiškumo pasikeitimus ir taip gali apsaugoti kasyklų darbuotojus nuo mirtino apsinuodijimo. Atsispyrus nuo šios apsaugos priemonės, filme nagrinėjama individų ir juos supančios aplinkos priklausomybė bei ryšys. Ar pokytis organizme gali pakeisti ir terpę, kurioje jis yra?
Filmografija
2020 – Demonstracija (trumpametražis) / Demonstration (short) (Kino pavasaris)
2019 – Bilaterija (trumpametražis) / Bilateria (short)
2017 – Išorėje (trumpametražis) / Outside (short)
2016 – Mes visi esame čia (trumpametražis) / We're All Here (short)
2016 – Akių ūkis (trumpametražis) / Eye Farm (short)
2016 – Akivaizdu, kad tai merginos butas (trumpametražis) / Obviously This Is a Girl's Apartment (short)
2013 – Nematoma priemonė (trumpametražis) / Invisible Measure (short)

0.0
Iš viso balsų: 0
Režisierius - Beny Wagner
Scenarijaus autoriai - Beny Wagner
Aktoriai - 
Prodiuseriai - Beny Wagner
Operatorius - Beny Wagner
Montažo režisierius - Beny Wagner
Kompozitoriai - 
Pardavimo agentas - 
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - 
Dialogai - No Dialogue
Subtitrai - anglų
Filmografija
2020 – Demonstracija (trumpametražis) / Demonstration (short) (Kino pavasaris)
2019 – Bilaterija (trumpametražis) / Bilateria (short)
2017 – Išorėje (trumpametražis) / Outside (short)
2016 – Mes visi esame čia (trumpametražis) / We're All Here (short)
2016 – Akių ūkis (trumpametražis) / Eye Farm (short)
2016 – Akivaizdu, kad tai merginos butas (trumpametražis) / Obviously This Is a Girl's Apartment (short)
2013 – Nematoma priemonė (trumpametražis) / Invisible Measure (short)

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.