pavasaris

Programa

Kiekvienas įtrūkimas
Every Rupture Every Rupture
2020 Rusijos Federacija, Jungtinė Karalystė 13 min N-7
Trumpametražis
Filmas pridėtas
Kruizinis laivas išplaukia į atvirą jūrą per „Brexit" referendumą. Paukščių kolonija nejučia niokoja mišką, kurį vadina namais. Pasaulis sustoja pandemijos akivaizdoje. Uždaros sistemos neegzistuoja. Balansuodama tarp šių trijų įvykių, filmo režisierė klausia, ką senieji vaizdai gali mums reikšti po jau įvykusio lūžio?
Filmografija
2020 – Demonstracija (trumpametražis) / A Demonstration (short) (Kino pavasaris)
2019 – Bilaterija (trumpametražis) / Bilateria (short)
2017 – Salarium (trumpametražis) / Salarium (short)
2016 – Asbestas (trumpametražis) / Asbestos (short)
2016 – Sistemos stabilumas (trumpametražis) / The Stability of the System (short)
2015 – Egzotiška tremtis (trumpametražis) / Exile Exotic (short)
2014 – Visžalis (trumpametražis) / Evergreen (short)
2014 – Nemirtingumas, namai ir kitur (trumpametražis) / Immortality, Home and Elsewhere (short)
2013 – Alliuvion (trumpametražis) / Alliuvion (short)

0.0
Iš viso balsų: 0
Režisierius - Sasha Litvintseva
Scenarijaus autoriai - Sasha Litvintseva
Aktoriai - 
Prodiuseriai - Sasha Litvintseva
Operatorius - Sasha Litvintseva
Montažo režisierius - Sasha Litvintseva
Kompozitoriai - Jeanette Olivia Little
Pardavimo agentas - 
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - 
Dialogai - No Dialogue
Subtitrai - anglų
Filmografija
2020 – Demonstracija (trumpametražis) / A Demonstration (short) (Kino pavasaris)
2019 – Bilaterija (trumpametražis) / Bilateria (short)
2017 – Salarium (trumpametražis) / Salarium (short)
2016 – Asbestas (trumpametražis) / Asbestos (short)
2016 – Sistemos stabilumas (trumpametražis) / The Stability of the System (short)
2015 – Egzotiška tremtis (trumpametražis) / Exile Exotic (short)
2014 – Visžalis (trumpametražis) / Evergreen (short)
2014 – Nemirtingumas, namai ir kitur (trumpametražis) / Immortality, Home and Elsewhere (short)
2013 – Alliuvion (trumpametražis) / Alliuvion (short)

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.