balandžio 30 - gegužės 6 d.

Programa

Šuo, kuris negalėjo neloti
The Dog Who Wouldn't Be Quiet El Perro Que No Calla
2020 Argentina 73 min N-13
Filmas pridėtas
Trisdešimtmetis Sebastianas visiškai atsidavęs savo šuneliui. Lyjant lietui kaimynai susirenka prie jo durų aptarti problemos – šunelis paliktas vienas nenustoja loti. Sebastianas neturi kitos išeities, tik vestis augintinį į biurą. Deja, ten jiems vietos neatsiranda. Sebastianas išeina iš darbo ir patraukia dirbti į ūkį. Gyvenimas vyrui numatęs dar ne vieną išbandymą ir smagų atradimą, kol vieną dieną pasaulį ištinka katastrofa ir viskas pasikeičia.

„Fragmentiškame režisierės Anos Katz pasakojime išryškėja atsitiktinumo ir žmogaus sprendimų santykis. Lengvas ir šviesus filmas, kuriame be pompastikos rodoma ir gyvenimo banalybė, ir socialinė nelygybė, ir taip mums šiuo metu pažįstama pasikeitusių gyvenimo sąlygų įtaka."
Filmografija
2019 – Svajonių Florianopolis / Florianópolis Dream
2015 – Mano draugė iš parko / My Friend from the Park
2011 – Marzianai / Los Marziano
2007 – Benamė draugė / A Stray Girlfriend
2002 – Muzikinės kėdės / Musical Chairs

7.6
Iš viso balsų: 33
Režisierius - Ana Katz
Scenarijaus autoriai - Anna Katz, Gonzalo Delgado
Aktoriai - Daniel Katz, Julieta Zylberberg, Carlos Portaluppi, Susana Varela, Renzo Cozza, Facundo Gambandé, Mirella Pascual, Valeria Lois
Prodiuseriai - Laura Huberman, Ana Katz
Operatorius - Gustavo Biazzi
Montažo režisierius - Andrés Tambornino
Kompozitoriai - Nicolás Villamil
Pardavimo agentas - Luxbox
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Agnė Pulokaitė
Dialogai - ispanų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija
2019 – Svajonių Florianopolis / Florianópolis Dream
2015 – Mano draugė iš parko / My Friend from the Park
2011 – Marzianai / Los Marziano
2007 – Benamė draugė / A Stray Girlfriend
2002 – Muzikinės kėdės / Musical Chairs

Taip pat gali patikti
Afrika
2019 / Izraelis / rež. Oren Gerner
Africa
Fauna
2020 / Meksika, Kanada / rež. Nicolás Pereda
Fauna
Flora y fauna
Gagarinas
2020 / Prancūzija / rež. Fanny Liatard, Jérémy Trouilh
Gagarine
KINO TEATRUOSE
Moteris, kuri pabėgo
2019 / Pietų Korėja / rež. Hong Sang-soo
The Woman Who Ran
Domangchin yeoja

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.