kovo 18 - balandžio 5 d.

Programa

Vampyriukas
Little Vampire Petit vampire
2020 Prancūzija 85 min V
Filmas pridėtas
Kartą vaiduoklių name gyveno mažasis vampyras. Nors laiką leido linksmųjų pabaisų draugijoje, vis tiek siaubingai nuobodžiavo. Vieną dieną nusprendė slapta išsmukti iš namų ir leistis į nuotykį ⎯ ieškoti naujų draugų.

„Per įstabią ir spalvingą kelionę vaikai ir suaugusieji kviečiami susipažinti su mažuoju vampyru, kuris dešimtąjį gimtadienį švenčia jau tris šimtus metų. „Mažasis vampyras" užburia savo fantazija ir kartu švelniai paliečia trapų gyvenimo ir mirties klausimą." (Marija Fridinovaitė)
Filmografija
2016 – Urvas (trumpametražis) / La caverne (short)
2015 – Akiniuota moteris su ginklu prie vairo / The Lady in the Car with Glasses and a Gun
2014 – Pranašas (bendrarežisieris) / The Prophet (codirector)
2011 – Rabino katinas / The Rabbi's Cat
2010 – Gainsbourgas. Didvyriškas gyvenimas / Gainsbourg: A Heroic Life

9.0
Iš viso balsų: 19
Režisierius - Joann Sfar
Scenarijaus autoriai - Joann Sfar, Sandrina Jardel
Aktoriai - Camille Cottin, Alex Lutz, Louise Lacoste, Claire de La Rüe du Can, Jean-Paul Rouve
Prodiuseriai - Thierry Berthier, Aton Soumache, François Mergier, Cécile Négrier, Gaëtan David, André Logie
Operatorius - 
Montažo režisierius - Benjamin Massoubre
Kompozitoriai - Olivier Daviaud
Pardavimo agentas - 
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Veronika Vasiljeva-Niparavičienė
Dialogai - įgarsinta lietuviškai
Subtitrai - 
Filmografija
2016 – Urvas (trumpametražis) / La caverne (short)
2015 – Akiniuota moteris su ginklu prie vairo / The Lady in the Car with Glasses and a Gun
2014 – Pranašas (bendrarežisieris) / The Prophet (codirector)
2011 – Rabino katinas / The Rabbi's Cat
2010 – Gainsbourgas. Didvyriškas gyvenimas / Gainsbourg: A Heroic Life

Taip pat gali patikti
Kino teatras „Rex“
2020 / Izraelis / rež. Eliran Peled, Mayan Engelman
Cinema Rex
Trumpametražis
Iki balandžio 11 d.
Vilkiukas
2020 / Prancūzija / rež. Hélène Ducrocq
Lupin
Trumpametražis
Iki balandžio 11 d.
Žemės valdovai
2020 / Prancūzija / rež. Hélène Ducrocq
Worms of Earth
Terre de Vers
Trumpametražis
Iki balandžio 11 d.

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.