pavasaris

Programa

Barbarų belaukiant
Waiting for the Barbarians Waiting for the Barbarians
2019 Italija, Jungtinės Valstijos 112 min N-13
Filmas pridėtas
Tolimame neįvardytos imperijos pasienio poste magistratas svajoja, kaip išeis į nerūpestingą pensiją. Tačiau viskas pasikeičia atvykus pulkininkui Džolui patikrinti pasienio saugumo situacijos. Džolas negailestingai tardo barbarais vadinamus čiabuvius. Matydamas jo elgesį ir ypač sukrėstas jaunos moters kankinimo, magistratas išgyvena sąžinės krizę ir ryžtasi donkichotiškam pasipriešinimo žingsniui. Garsusis Kolumbijos režisierius Ciro Guerra savo debiutui anglų kalba pasikvietė įspūdingą aktorių trijulę: Johnny Deppą, Robertą Pattinsoną ir Marką Rylance'ą.

„Laiko ir vietos abstraktumas filmą kilsteli virš tradicinės istorinės dramos žanro ir siūlo subtilią dabarties interpretaciją." (Aistė Račaitytė)
Filmografija
2018 – Vasaros paukščiai / Birds of Passage (Kino pavasaris)
2015 – Gyvatės apkabinimas / Embrace of the Serpent (Kino pavasaris)
2009 – Vėjo kelionės / The Wind Journeys
2004 – Klajojantys šešėliai / Wandering Shadows

7.4
Iš viso balsų: 97
Režisierius - Ciro Guerra
Scenarijaus autoriai - J.M. Coetzee
Aktoriai - Mark Rylance, Johnny Depp, Robert Pattinson, Gana Bayarsaikhan, Greta Scacchi
Prodiuseriai - Michael Fitzgerald, Olga Segura, Monika Bacardi, Andrea Iervolino
Operatorius - Chris Menges
Montažo režisierius - Jacopo Quadri
Kompozitoriai - Giampiero Ambrosi
Pardavimo agentas - 
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Emilija Ferdmanaitė
Dialogai - anglų, mongolų
Subtitrai - lietuvių
Filmografija
2018 – Vasaros paukščiai / Birds of Passage (Kino pavasaris)
2015 – Gyvatės apkabinimas / Embrace of the Serpent (Kino pavasaris)
2009 – Vėjo kelionės / The Wind Journeys
2004 – Klajojantys šešėliai / Wandering Shadows

Taip pat gali patikti
Nauja tvarka
2020 / Meksika, Prancūzija / rež. Michel Franco
New Order
Nuevo orden
Žiūrėti namuose
Visi mirusieji
2020 / Brazilija, Prancūzija / rež. Caetano Gotardo, Marco Dutra, Caetano Gotardo, Marco Dutra
All the Dead Ones
Todos os mortos
Berlynas. Aleksandro aikštė
2020 / Vokietija, Nyderlandai / rež. Burhan Qurbani, Burhan Qurbani
Berlin Alexanderplatz

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.