pavasaris

Programa

Visi mirusieji
All the Dead Ones Todos os mortos
2020 Brazilija, Prancūzija 120 min N-13
Filmas pridėtas
1899-ųjų Brazilija. Neseniai panaikinta vergovė. Po paskutinės tarnaitės mirties trys Soarų šeimos moterys nesugeba savarankiškai gyventi sparčiai besiplečiančiame San Paule. Kadaise turtinga kavos plantacijų savininkų šeima atsidūrė ant žlugimo slenksčio ir niekaip negali prisitaikyti prie naujos realybės. O Nasimento šeima, anksčiau tarnavusi Soarams, sunkiai kabinasi į gyvenimą visuomenėje, kur nėra vietos tik ką laisvę atgavusiems juodaodžiams. Šeimų likimams netrukus susipynus, jų moterys taps besivystančios tautos atrama.

„Šiame formaliai turtingame filme pasakojama Brazilijos moterų istorija – ekonominė, socialinė, politinė, psichologinė... Magiškuoju realizmu režisieriai taikliai perteikia sunkiai suvokiamą spalvingosios šalies praeitį ir jos aidus šiandienoje." (Aistė Račaitytė)
Filmografija
Caetano Gotardo

2019 – Tavo kaulai ir akys / Your Bones and Your Eyes
2017 – Tebūnie audra (trumpametražis) / Let the Storm (short)
2012 – Laivai (trumpametražis) / The Boats (short)
2012 – Judančios būtybės / The Moving Creatures
2008 – Areia (trumpametražis) / Areia (short)

Marco Dutra

2017 – Pavyzdingas elgesys / Good Manners (Kino pavasaris)
2016 – Dangaus tyla / The Silence of the Sky
2014 – Kai buvau gyvas / When I Was Alive
2011 – Sunkus darbas / Hard Labor
2007 – Atauga (trumpametražis) / A Stem (short)
2004 – Balta paklodė (trumpametražis) / The White Sheet (short)

6.9
Iš viso balsų: 33
Režisierius - Caetano Gotardo, Marco Dutra
Scenarijaus autoriai - Caetano Gotardo, Marco Dutra
Aktoriai - Clarissa Kiste, Thaia Perez, Leonor Silveira, Carolina Bianchi, Mawusi Tulani, Agyei Augusto, Alaíde Costa, Rogério Brito, Thomás Aquino, Andrea Marquee, Gilda Nomacce, Luciano Chirolli, Teca Pereira
Prodiuseriai - Sara Silveira, Maria Ionescu, Clément Duboin
Operatorius - Hélène Louvart
Montažo režisierius - Juliana Rojas, Caetano Gotardo, Marco Dutra
Kompozitoriai - Salloma Salomão
Pardavimo agentas - Indie Sales
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Aušrinė Benedikt
Dialogai - portugalų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija
Caetano Gotardo

2019 – Tavo kaulai ir akys / Your Bones and Your Eyes
2017 – Tebūnie audra (trumpametražis) / Let the Storm (short)
2012 – Laivai (trumpametražis) / The Boats (short)
2012 – Judančios būtybės / The Moving Creatures
2008 – Areia (trumpametražis) / Areia (short)

Marco Dutra

2017 – Pavyzdingas elgesys / Good Manners (Kino pavasaris)
2016 – Dangaus tyla / The Silence of the Sky
2014 – Kai buvau gyvas / When I Was Alive
2011 – Sunkus darbas / Hard Labor
2007 – Atauga (trumpametražis) / A Stem (short)
2004 – Balta paklodė (trumpametražis) / The White Sheet (short)

Taip pat gali patikti
Oro kondicionieriai
2020 / Angola / rež. Fradique , Fradique Fradique
Air Conditioner
Ar Condicionado
Berlynas. Aleksandro aikštė
2020 / Vokietija, Nyderlandai / rež. Burhan Qurbani, Burhan Qurbani
Berlin Alexanderplatz
Barbarų belaukiant
2019 / Italija, Jungtinės Valstijos / rež. Ciro Guerra, Ciro Guerra
Waiting for the Barbarians
Žiūrėti namuose

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.