balandžio 30 - gegužės 6 d.

Programa

Šventasis Narcizas
Saint-Narcisse Saint-Narcisse
2020 Kanada 101 min N-18
Filmas pridėtas
Mirus močiutei, savimyla Dominykas imasi nuodugniai tirti praeitį. Paieškos atveda pas lesbietę motiną ir jos jauną partnerę, gyvenančias greta grėsmingo vienuolyno, kurį budriai saugo iškrypėlis kunigas. Čia jaunas vyras sutinka prarastą dvynį Danielių, kuris tiek Dominykui, tiek brolį įkalinusiam kunigui tampa fizinio ir dvasinio geismo objektu. Dvynių troškimas atrasti save išlaisvins juos iš konservatyvių visuomenės ir religijos gniaužtų.

„Kanadietis provokatorius Bruce LaBruce, pasitelkdamas Giallo ir gotikos žanrus, jaučiasi kaip namie, pateikdamas smagų kičą ir šventvagišką ištvirkavimą, šokiruosiantį dorovės sergėtojus. Prieinamiausias režisieriaus filmas sugretina Narcizo mitą su homoerotiškais vaizdais. Sujungdamas pagonybės ir krikščionybės dogmas, kūrinys radikaliai ir padrąsinamai aukština meilę bei vienybę." (Andrei Tănăsescu)
Filmografija
2018 – Valentinas, Pjeras ir Katalina (trumpametražis) / Valentin, Pierre y Catalina (short)
2018 – Škotiškas kiaušinis (trumpametražis) / Scotch Egg (short)
2018 – Ne pornografas yra iškrypėlis... / It is Not the Pornographer That is Perverse...
2017 – Pabėgėliai laukiami (trumpametražis) / Refugee's Welcome (short)
2017 – Misandristės / The Misandrists
2017 – Ulrikės smegenys / Ulrike's Brain
2014 – Mėnulio Pjero / Pierrot Lunaire
2014 – Rūkyti draudžiama (trumpametražis) / Défense de fumer (short)
2013 – Gerontofilija / Gerontophilia
2010 – Savaitgalis Alfavilyje (trumpametražis) / Weekend in Alphaville (short)
2010 – Bloga krūtis, arba keistas Theda Lange atvejis (trumpametražis) / The Bad Breast; or, The Strange Case of Theda Lange (short)
2010 – Los Andželo zombis / L.A. Zombie
2008 – Otto, arba nuotykiai su mirusiaisiais / Otto; or, Up with Dead People
2007 – Suteik šansą vienos nakties nuotykiui (trumpametražis) / Give Piece of Ass a Chance (short)
2004 – Aviečių Reichas / The Raspberry Reich
2000 – Ateik, koks esi (trumpametražis) / Come as You Are (short)
1999 – Odos gauja / Skin Gang
1996 – Prostitutai / Hustler White
1994 – Super 8½ / Super 8½
1992 – Argumentai užsislaptinimo naudai (trumpametražis) / A Case for the Closet (short)
1992 – Post queer turas (trumpametražis) / The Post Queer Tour (short)
1992 – Trenksmas (trumpametražis) / Slam! (short)
1991 – Ne mano reikalas / No Skin Off My Ass
1988 – Mėgėjiški filmai (trumpametražis) / Home Movies (short)
1987 – Berniukas, mergaitė (trumpametražis) / Boy, Girl (short)
1987 – Žinau, koks jausmas būti mirusiam (trumpametražis) / I Know What It's Like to Be Dead (short)

6.0
Iš viso balsų: 29
Režisierius - Bruce LaBruce
Scenarijaus autoriai - Martin Girard, Bruce LaBruce
Aktoriai - Félix-Antoine Duval, Tania Kontoyanni, Alexandra Petrachuk, Andreas Apergis
Prodiuseriai - Nicolas Comeau, Paul Scherzer
Operatorius - Michel La Veaux
Montažo režisierius - Hubert Hayaud
Kompozitoriai - Christophe Lamarche-Ledoux
Pardavimo agentas - Best Friend Forever
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Jurga Vilė
Dialogai - anglų, prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija
2018 – Valentinas, Pjeras ir Katalina (trumpametražis) / Valentin, Pierre y Catalina (short)
2018 – Škotiškas kiaušinis (trumpametražis) / Scotch Egg (short)
2018 – Ne pornografas yra iškrypėlis... / It is Not the Pornographer That is Perverse...
2017 – Pabėgėliai laukiami (trumpametražis) / Refugee's Welcome (short)
2017 – Misandristės / The Misandrists
2017 – Ulrikės smegenys / Ulrike's Brain
2014 – Mėnulio Pjero / Pierrot Lunaire
2014 – Rūkyti draudžiama (trumpametražis) / Défense de fumer (short)
2013 – Gerontofilija / Gerontophilia
2010 – Savaitgalis Alfavilyje (trumpametražis) / Weekend in Alphaville (short)
2010 – Bloga krūtis, arba keistas Theda Lange atvejis (trumpametražis) / The Bad Breast; or, The Strange Case of Theda Lange (short)
2010 – Los Andželo zombis / L.A. Zombie
2008 – Otto, arba nuotykiai su mirusiaisiais / Otto; or, Up with Dead People
2007 – Suteik šansą vienos nakties nuotykiui (trumpametražis) / Give Piece of Ass a Chance (short)
2004 – Aviečių Reichas / The Raspberry Reich
2000 – Ateik, koks esi (trumpametražis) / Come as You Are (short)
1999 – Odos gauja / Skin Gang
1996 – Prostitutai / Hustler White
1994 – Super 8½ / Super 8½
1992 – Argumentai užsislaptinimo naudai (trumpametražis) / A Case for the Closet (short)
1992 – Post queer turas (trumpametražis) / The Post Queer Tour (short)
1992 – Trenksmas (trumpametražis) / Slam! (short)
1991 – Ne mano reikalas / No Skin Off My Ass
1988 – Mėgėjiški filmai (trumpametražis) / Home Movies (short)
1987 – Berniukas, mergaitė (trumpametražis) / Boy, Girl (short)
1987 – Žinau, koks jausmas būti mirusiam (trumpametražis) / I Know What It's Like to Be Dead (short)

Taip pat gali patikti
Nesėkmė dulkinantis arba šelmiškas porno
2021 / Rumunija, Liuksemburgas, Čekija, Kroatija / rež. Radu Jude
Bad Luck Banging or Loony Porn
Babardeala cu bucluc sau porno balamuc
Žiūrėti namuose
Socialinė higiena
2021 / Kanada / rež. Denis Côté
Social Hygiene
Hygiène sociale
XX amžius
2019 / Kanada / rež. Matthew Rankin, Matthew Rankin
The Twentieth Century

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.