pavasaris

Programa

Oro kondicionieriai
Air Conditioner Ar Condicionado
2020 Angola 72 min N-13
Filmas pridėtas
Vieną dieną Angolos sostinėje Luandoje nuo pastatų paslaptingai ima kristi oro kondicionieriai. Nors gresia pavojus, Matasedas pasileidžia į kelionę ieškoti veikiančio kondicionieriaus perkaitusiam viršininkui, o paieškos jį nuveda į mažą elektronikos parduotuvėlę, kurioje užsibarikadavęs jo laukia ekscentriškasis parduotuvėlės savininkas. Šis nuotykis – tai atspirties taškas istorijoje apie Luandos sielą, jos istoriją ir gyvenimą esamuoju laiku, išgyvenus civilinį karą.

„Filme „Oro kondicionieriai" niekada nepliaupia lietus, bet kartais lyja oro kondicionieriais. Žavus savo laisve ir spalva, filmas stebina spontaniška būtimi, kuri netikėtai, bet tarytum be jokių pastangų įtraukia žiūrovą į fantazijos pasaulį. Ši autentiška ir, be abejo, išskirtinė kelionė mums primins, kodėl verta mylėti kiną." (Marija Fridinovaitė)
Filmografija
2015 – Nepriklausomybė / Independência
2013 – Trikampis / Triângulo
2011 – Luanda 24/7 (trumpametražis) / Luanda 24/7 (short)
2011 – Piršlybos (trumpametražis) / Alambamento (short)
2007 – Kiaris (trumpametražis)/ Kiari (short)

6.0
Iš viso balsų: 38
Režisierius - Fradique
Scenarijaus autoriai - Ery Claver, Fradique
Aktoriai - José Kiteculo, Filomena Manuel, David Caracol, Sacerdote, Tito Spyck, Filipe Kamela Paly
Prodiuseriai - Jorge Cohen
Operatorius - Ery Claver
Montažo režisierius - Zeno Monyak
Kompozitoriai - Aline Frazão
Pardavimo agentas - Geração 80
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Aušrinė Benedikt
Dialogai - portugalų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija
2015 – Nepriklausomybė / Independência
2013 – Trikampis / Triângulo
2011 – Luanda 24/7 (trumpametražis) / Luanda 24/7 (short)
2011 – Piršlybos (trumpametražis) / Alambamento (short)
2007 – Kiaris (trumpametražis)/ Kiari (short)

Taip pat gali patikti
Visi mirusieji
2020 / Brazilija, Prancūzija / rež. Caetano Gotardo, Marco Dutra, Caetano Gotardo, Marco Dutra
All the Dead Ones
Todos os mortos
Gagarinas
2020 / Prancūzija / rež. Fanny Liatard, Jérémy Trouilh
Gagarine

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.