Programa
Virtuvės šefo Bittoro Arginzonizo ant žarijų kepti patiekalai garsūs visame pasaulyje. Ispanijos kalnų kaime įkurtas „Asador Etxebarri" yra trečias geriausias restoranas pasaulyje. Jo unikalumą nulėmė paprastumas ir Arginzonizo asmenybė. Savo patiekalams gaminti jis naudoja tik vietinius produktus, o šie kepami garsiosiose paties sukonstruotose kepsninėse. Vietinės medienos dūmo kvapas sodriai įsigeria į kiekvieną patiekalą. O nauji receptai ir gaminimo būdai gimsta restoraną supančių kalnų tyloje.
„Tyla ir ugnis – slaptosios vieno garsiausių virtuvės šefų Bittoro Arginzonizo patiekalų sudedamosios dalys. Į mažo ispanų kalnų kaimelio restoraną plūsta gurmanai iš viso pasaulio. Juos atvilioja dūmo skonis, kuriuo ir garsėja šis išskirtinis šefas." (Dovilė Raustytė-Mateikė)
2016 – Prieš nebaudžiamumą (dok. f.) / Contra la impunidad (doc.)
2012 – Liudytojas prieš savo valią. Nicolás Redondo (dok. f.) / Testigo involuntario. Nicolás Redondo (doc.)
2008 – Baskų pragaras (dok. f.) / El infierno vasco (doc.)
2005 – Trylika iš tūkstančio (dok. f.) / Trece entre mil (doc.)
2004 – Be laisvės (trumpametražis) / Sin libertad (short)
1997 – Labanakt (trumpametražis) / Buenas noches (short)


2016 – Prieš nebaudžiamumą (dok. f.) / Contra la impunidad (doc.)
2012 – Liudytojas prieš savo valią. Nicolás Redondo (dok. f.) / Testigo involuntario. Nicolás Redondo (doc.)
2008 – Baskų pragaras (dok. f.) / El infierno vasco (doc.)
2005 – Trylika iš tūkstančio (dok. f.) / Trece entre mil (doc.)
2004 – Be laisvės (trumpametražis) / Sin libertad (short)
1997 – Labanakt (trumpametražis) / Buenas noches (short)