kovo 19 d. - balandžio 1 d.

Programa

Gražiausi gyvenimo metai
The Best Years of a Life Les plus belles années d'une vie
2019 Prancūzija 90 min N-13
Filmas pridėtas

Legendinio filmo „Vyras ir moteris" tęsinyje po daugelio metų sutinkame jau pamiltus herojus. Ana (Anouk Aimée) baigė aktorės karjerą ir rūpinasi krautuvėle Normandijoje. O Žanas Luji (Jean-Louis Trintignant) leidžia dienas senelių namuose ir vargiai bepamena šlovingą lenktynininko karjerą. Bet štai vieną dieną Ana aplanko Žaną Luji. Prisėda šalia. Jis nusišypso, ji pasitaiso plaukus... Buvę mylimieji leidžiasi į prisiminimus, nuspalvintus su meile, nostalgija ir švelniu liūdesiu.

„Viena gražiausių meilės istorijų kine atgimsta ir kviečia į kelionę po herojų ir mūsų pačių, kuriems „Vyras ir moteris" iki šiol kelia šiltus prisiminimus, praeitį. Po filmo ir vėl niūniuosite nepamirštamą Francis Lai melodiją." (Gediminas Kukta)

Filmografija

2017 – Visų gyvenimas / Everyone's Life

2015 – Vienas plius viena / Un + une (Kino pavasaris)

2014 – Niekše, mes tave mylime / We Love You, You Bastard

2011 – Apie vieną ar kitą filmą (dok. f.) / From One Film to Another (doc.)

2010 – Tos meilės / What War May Bring

2007 – Susikirtę takai / Crossed Tracks

2005 – Drąsa mylėti / Le courage d'aimer

2001 – O dabar... Ponios ir ponai... / And Now... Ladies and Gentleman...

1997 – Nelaimingi atsitikimai ir sutapimai / Chance or Coincidence

1996 – Vyrai, moterys, rankiniu būdu / Men, Women: A User's Manual

1995 – Vargdieniai / Les Misérables

1992 – Gražioji istorija / The Beautiful Story

1990 – Būna dienų ir... mėnulių / There Were Days... and Moons

1988 – Sugadinto vaiko trajektorija / Itinerary of a Spoiled Child

1986 – Vyras ir moteris: po 20 metų / A Man and a Woman: 20 Years Later

1981 – Vieni ir kiti / Bolero

1979 – Dviese / Us Two

1978 – Roberas ir Roberas / Robert and Robert

1977 – Kitas žmogus, kitas šansas / Another Man, Another Chance

1976 – Antras šansas / Second Chance

1974 – Gyvenime / And Now My Love

1973 – Laimingų Naujųjų! / Happy New Year

1969 – Gyvenimas, meilė, mirtis / Life, Love, Death

1968 – 13 dienų Prancūzijoje (dok. f.) / 13 Days in France (doc.)

1967 – Gyventi gyvenimui / Live for Life

1966 – Vyras ir moteris / A Man and a Woman

1965 – Dekadentiška įtaka / The Decadent Influence

1964 – Jei tokia meilė... / In the Affirmative

1961 – Vyriškas žanras / The Right of Man


8.5
Iš viso balsų: 55
Režisierius - Claude Lelouch
Scenarijaus autoriai - Claude Lelouch
Aktoriai - Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant, Marianne Denicourt, Souad Amidou, Antoine Sire, Monica Bellucci
Prodiuseriai - Claude Lelouch
Operatorius - Robert Alazraki
Montažo režisierius - Stéphane Mazalaigue
Kompozitoriai - Calogero , Francis Lai
Pardavimo agentas - Other Angle Pictures
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Akvilė Melkūnaitė
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų (Vilniuje ir Forum Cinemas Kaune)
Filmografija

2017 – Visų gyvenimas / Everyone's Life

2015 – Vienas plius viena / Un + une (Kino pavasaris)

2014 – Niekše, mes tave mylime / We Love You, You Bastard

2011 – Apie vieną ar kitą filmą (dok. f.) / From One Film to Another (doc.)

2010 – Tos meilės / What War May Bring

2007 – Susikirtę takai / Crossed Tracks

2005 – Drąsa mylėti / Le courage d'aimer

2001 – O dabar... Ponios ir ponai... / And Now... Ladies and Gentleman...

1997 – Nelaimingi atsitikimai ir sutapimai / Chance or Coincidence

1996 – Vyrai, moterys, rankiniu būdu / Men, Women: A User's Manual

1995 – Vargdieniai / Les Misérables

1992 – Gražioji istorija / The Beautiful Story

1990 – Būna dienų ir... mėnulių / There Were Days... and Moons

1988 – Sugadinto vaiko trajektorija / Itinerary of a Spoiled Child

1986 – Vyras ir moteris: po 20 metų / A Man and a Woman: 20 Years Later

1981 – Vieni ir kiti / Bolero

1979 – Dviese / Us Two

1978 – Roberas ir Roberas / Robert and Robert

1977 – Kitas žmogus, kitas šansas / Another Man, Another Chance

1976 – Antras šansas / Second Chance

1974 – Gyvenime / And Now My Love

1973 – Laimingų Naujųjų! / Happy New Year

1969 – Gyvenimas, meilė, mirtis / Life, Love, Death

1968 – 13 dienų Prancūzijoje (dok. f.) / 13 Days in France (doc.)

1967 – Gyventi gyvenimui / Live for Life

1966 – Vyras ir moteris / A Man and a Woman

1965 – Dekadentiška įtaka / The Decadent Influence

1964 – Jei tokia meilė... / In the Affirmative

1961 – Vyriškas žanras / The Right of Man


Taip pat gali patikti
Dviese
2019 / Prancūzija, Belgija, Liuksemburgas / rež. Filippo Meneghetti
Two of Us
Deux
Matriarchė
2019 / Kroatija / rež. Jure Pavlović, Jure Pavlović
Matriarch
Mater
Meilės trilogija. Mano akys
2019 / Izraelis, Vokietija / rež. Yaron Shani
Chained
Eynayim sheli

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.