kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Programa

Gyvatnešis
Serpentarius Serpentário
2019 Angola, Portugalija 83 min N-13
Filmas pridėtas

Jaunas vaikinas Karlosas – režisieriaus alter ego – keliauja iš Portugalijos į Afriką ieškoti savo motinos. Ši atsiskyrė nuo sūnaus, kai jis buvo paauglys, ir liko šiame žemyne auginti paukštės, galinčios gyventi 150 metų. Dabar, kviečiamas motinos balso, Karlosas pradeda odisėją per kalnus ir lygumas, akmenis ir smėlį, mitologines erdves ir mokslinę fantastiką primenančias vietas. Atgal į kolonialistinę praeitį ir pirmyn į nežinomą ateitį. Galutinio tikslo ir savęs link.

„Paslaptingas ir melancholiškas kelio filmas patiks užkietėjusiems pasaulio klajūnams, sielos piligrimams ir svajokliams hipsteriams." (Gediminas Kukta)

Filmografija

2017 – Blogas triušelis (trumpametražis) / Bad Bunny (short)

2014 – Labanakt, Pelene (trumpametražis) / Goodnight, Cinderella (short)

2013 – Versalis (trumpametražis) / Versailles (short)

2011 – Pragaras, arba Baseino valymas (trumpametražis) / Hell, or Pool Cleaning (short)

2010 – Kūnas (trumpametražis) / The Flesh (short)

2008 – Pora vorų (trumpametražis) / A Couple of Spiders (short)


9.0
Iš viso balsų: 5
Režisierius - Carlos Conceição
Scenarijaus autoriai - Carlos Conceição
Aktoriai - João Arrais
Prodiuseriai - Carlos Conceição, Margarida Ventura, António Gonçalves
Operatorius - Carlos Conceição
Montažo režisierius - Carlos Conceição, António Gonçalves
Kompozitoriai - Hugo Leitão, Carlos Conceição
Pardavimo agentas - 
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Aušrinė Benedikt
Dialogai - portugalų
Subtitrai - anglų, lietuvių
Filmografija

2017 – Blogas triušelis (trumpametražis) / Bad Bunny (short)

2014 – Labanakt, Pelene (trumpametražis) / Goodnight, Cinderella (short)

2013 – Versalis (trumpametražis) / Versailles (short)

2011 – Pragaras, arba Baseino valymas (trumpametražis) / Hell, or Pool Cleaning (short)

2010 – Kūnas (trumpametražis) / The Flesh (short)

2008 – Pora vorų (trumpametražis) / A Couple of Spiders (short)


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.