kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Programa

Velnias tarp kojų
Devil Between The Legs El Diablo Entre Las Piernas
2019 Meksika, Ispanija 147 min N-18
Filmas pridėtas

Beatričė su Seniu jau ilgai kartu gyvena savo apartamentuose Meksike. Buvęs homeopatijos vaistininkas senatvę leidžia šmirinėdamas po namus su chalatu, nuolat ieškodamas, kaip įgelti Beatričei, arba slapta ištrūkdamas pas meilužę. Beatričė, kai nereikia atlaikyti Senio tiradų, su žaviu jaunesniu partneriu paslapčia lanko tango pamokas. Vienintelė senstančios poros aštrėjančių konfliktų liudininkė – jaunutė jų tarnaitė ir ji pagaliau perims situaciją į savo rankas.

 

„Legendinė Meksikos kino pora ⎯ režisierius Arturas Ripsteinas ir scenaristė Paz Alicia Garcíadiego ⎯ siūlo nepaprastai nuoširdų ir kine labai retą žvilgsnį į kasdienes senyvo amžiaus poros aistras, gyvybingo proto ir jausmų kupinos širdies konfliktą su ilgainiui poreikių nebetenkinančiu kūnu. Kaip visada drąsus, šmaikštus ir vizualiai pritrenkiantis kinas." (Aistė Račaitytė)

Filmografija

2015 – Pilka gatvė („Kino pavasaris") / Bleak Street 

2011 – Širdies tikslai / The Reasons of the Heart 

2006 – Sodomos karnavalas / El carnaval de Sodoma 

2005 – Laiko herojai (dok.f.) / Los héroes y el tiempo (doc.)

2002 – Geismo mergelė / The Virgin of Lust 

2001 – Juan Soriano (dok. f.) / Juan Soriano (doc.)

2000 – Vyrų sužlugdymas / The Ruination of Men 

2000 – Toks gyvenimas / Such Is Life 

1999 – Pulkininkui niekas nerašo / No One Writes to the Colonel 

1998 – Dieviška / Divine 

1996 – Purpurinė spalva / Deep Crimson 

 1994 – Nakties karalienė / The Queen of the Night 

 1993 – Pradžios pabaiga / The Beginning and the End 

 1991 – Uosto moteris/ Woman of the Port 

 1989 – Meilės melagystės / Love Lies 

 1986 – Likimo karalystė / The Realm of Fortune 

 1984 – Kitas / The Other 

 1981 – Mirties takas / Rastro de muerte 

 1981 – Sugundymas / Seduction 

 1979 – Teta Alechandra / La tía Alejandra 

 1979 – Ilėgalė / La ilegal 

 1979 – Mirties bausmė /Life Sentence 

 1978 – Beribis pragaras / Hell Without Limits 

 1977 – Juodoji našlė / The Black Widow 

 1977 – Lecumberri, tamsieji rūmai (dok. f. ) / Lecumberri, the Dark Palace (doc.) 

 1976 – Tolimoji rojaus pusė / The Far Side of Paradise 

 1974 – Kitos mergaitės (dok. f. ) / Los otros niños (doc.)

 1974 – Šventoji inkvizicija / The Holy Inquisition 

 1973 – Tyrumo tvirtovė / The Castle of Purity 

 1971 – Providencijos gatvės praraja (dok. f. ) / El náufrago de la calle Providencia (doc.)

 1969 – Vaikų valanda / The Children's Hour 

 1969 – Ateities prisiminimai/ Memories of the Future 

 1966 – Laikas mirti / Time to Die


7.0
Iš viso balsų: 1
Režisierius - Arturo Ripstein
Scenarijaus autoriai - Paz Alicia Garciadiego
Aktoriai - Silvia Pasquel, Alejandro Suárez, Greta Cervantes
Prodiuseriai - Antonio Chavarrías, Marco Polo Constandse, Mónica Lozano
Operatorius - Alejandro Cantú
Montažo režisierius - Mariana Rodríguez
Garso režisierius - Aldo Navarro
Kompozitoriai - David Mansfield
Pardavimo agentas - Latido Films
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Gabrielė Burbaitė
Dialogai - ispanų
Subtitrai - anglų, lietuvių
Filmografija

2015 – Pilka gatvė („Kino pavasaris") / Bleak Street 

2011 – Širdies tikslai / The Reasons of the Heart 

2006 – Sodomos karnavalas / El carnaval de Sodoma 

2005 – Laiko herojai (dok.f.) / Los héroes y el tiempo (doc.)

2002 – Geismo mergelė / The Virgin of Lust 

2001 – Juan Soriano (dok. f.) / Juan Soriano (doc.)

2000 – Vyrų sužlugdymas / The Ruination of Men 

2000 – Toks gyvenimas / Such Is Life 

1999 – Pulkininkui niekas nerašo / No One Writes to the Colonel 

1998 – Dieviška / Divine 

1996 – Purpurinė spalva / Deep Crimson 

 1994 – Nakties karalienė / The Queen of the Night 

 1993 – Pradžios pabaiga / The Beginning and the End 

 1991 – Uosto moteris/ Woman of the Port 

 1989 – Meilės melagystės / Love Lies 

 1986 – Likimo karalystė / The Realm of Fortune 

 1984 – Kitas / The Other 

 1981 – Mirties takas / Rastro de muerte 

 1981 – Sugundymas / Seduction 

 1979 – Teta Alechandra / La tía Alejandra 

 1979 – Ilėgalė / La ilegal 

 1979 – Mirties bausmė /Life Sentence 

 1978 – Beribis pragaras / Hell Without Limits 

 1977 – Juodoji našlė / The Black Widow 

 1977 – Lecumberri, tamsieji rūmai (dok. f. ) / Lecumberri, the Dark Palace (doc.) 

 1976 – Tolimoji rojaus pusė / The Far Side of Paradise 

 1974 – Kitos mergaitės (dok. f. ) / Los otros niños (doc.)

 1974 – Šventoji inkvizicija / The Holy Inquisition 

 1973 – Tyrumo tvirtovė / The Castle of Purity 

 1971 – Providencijos gatvės praraja (dok. f. ) / El náufrago de la calle Providencia (doc.)

 1969 – Vaikų valanda / The Children's Hour 

 1969 – Ateities prisiminimai/ Memories of the Future 

 1966 – Laikas mirti / Time to Die


Taip pat gali patikti
Zomša
2019 / Prancūzija / rež. Quentin Dupieux
Deerskin
Le Daim
Žiūrėk filmą namuose

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.