kovo 19 d. - balandžio 1 d.

Programa

Dviese
Two of Us Deux
2019 Prancūzija, Belgija, Liuksemburgas 96 min N-16
Filmas pridėtas

Dvi pagyvenusios prancūzės Nina ir Madeleina – artimos kaimynės, kurių butus skiria tik laiptų aikštelė. Taip jų santykį suvokia ir aplinkiniai, ir Madeleinos jau suaugę vaikai. Tačiau jau kelis dešimtmečius šias dvi moteris sieja didžiulė paslaptis – švelnumo kupina meilė. Jos planuoja persikelti į Romą, miestą, kur susipažino, ir pagaliau apsigyventi drauge. Tačiau įvyksta nelaimė. Kad išliktų kartu, jos privalės įveikti didžiausią gyvenimo išbandymą.

„Tai komiškas, vitališkas ir kartu labai jautrus filmas apie brandžią meilę, kurį rekomenduoju Toddo Hayneso dramos „Kerol" gerbėjams. Tikras malonumas stebėti dviejų patyrusių aktorių – Barbaros Sukowos ir Martine Chevallier – kuriamus itin skirtingus vaidmenis, net ir komplikuotomis aplinkybės, kai viena iš veikėjų nebegali nei judėti, nei kalbėti." (Dovilė Raustytė-Mateikė) 


Programos sudarytojos Dovilės Raustytės-Mateikės filmo pristatymas https://youtu.be/mxnWakEfOCM

Filmografija

2018 – Žvėris (trumpametražis) / The Beast (short)

2012 – Vienuolika (trumpametražis) / Eleven (short)
2012 – Įsibrovėlis (trumpametražis) / The Intruder (short)
2009 – Maistrac: darbas statybvietėje (doc. f.) / Maistrac: lavorare in Cantiere (doc.)

8.7
Iš viso balsų: 21
Režisierius - Filippo Meneghetti
Scenarijaus autoriai - Malysone Bovorasmy, Filippo Meneghetti, Florence Vignon
Aktoriai - Martine Chevallier, Barbara Sukowa, Léa Drucker
Prodiuseriai - Pierre-Emmanuel Fleurantin, Patrick Quinet, Joseph Rouschop
Operatorius - Aurélien Marra
Montažo režisierius - Julia Maby, Ronan Tronchot
Kompozitoriai - Michele Menini
Pardavimo agentas - Doc & Film International
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Veronika Vasiljeva-Niparavičienė
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - anglų, lietuvių
Filmografija

2018 – Žvėris (trumpametražis) / The Beast (short)

2012 – Vienuolika (trumpametražis) / Eleven (short)
2012 – Įsibrovėlis (trumpametražis) / The Intruder (short)
2009 – Maistrac: darbas statybvietėje (doc. f.) / Maistrac: lavorare in Cantiere (doc.)

Taip pat gali patikti
Gražiausi gyvenimo metai
2019 / Prancūzija / rež. Claude Lelouch
The Best Years of a Life
Les plus belles années d'une vie
Žiūrėk filmą namuose

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.