kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Programa

Mama
Madre Madre
2019 Ispanija, Prancūzija 128 min N-13
Filmas pridėtas

Elena grįžta namo. Suskamba telefonas. Su tėčiu Prancūzijos pajūryje atostogaujantis šešiametis sūnus praneša, kad tėtis kažkur išėjo ir ilgai negrįžta. Berniukas liko vienas paplūdimyje, o telefono baterija pamažu senka. Dar keli žodžiai ir ryšys nutrūksta... Praeina dešimt metų. Pajūrio miestelyje, kur dingo berniukas, Elena sutinka jaunuolį. Šis jai primena sūnų, kurio taip trūksta. Už vaidmenį Marta Nieto buvo apdovanota kaip geriausia Venecijos kino festivalio programos „Horizontai" aktorė.

„Šią dramą režisierius išaugino iš savo ankstesnio „Oskarui" nominuoto trumpametražio filmo. Išaugino į dramaturgiškai stiprų, estetiškai įdomų ir talentingai suvaidintą kūrinį, užduodantį klausimų, į kuriuos nėra vieno atsakymo. Bet tokia yra gero kino esmė." (Gediminas Kukta)

Filmografija

2018 – Karalystė / The Candidate

2017 – Mama (trumpametražis) / Mother (short) (Kino pavasaris)

2016 – Tegelbsti mus Dievas / May God Saves Us (Kino pavasaris)

2013 – Stokholmas / Stockholm

2008 – 8 pasimatymai / 8 Dates


9.7
Iš viso balsų: 3
Režisierius - Rodrigo Sorogoyen
Scenarijaus autoriai - Rodrigo Sorogoyen, Isabel Peña
Aktoriai - Marta Nieto, Jules Porier, Alex Brendemühl, Anne Consigny, Frédéric Pierrot, Guillaume Arnault
Prodiuseriai - Ibon Cormenzana, Ignasi Estapé, Anne-Laure Labadie, Jean Labadie, Thomas Pibarot, Rodrigo Sorogoyen
Operatorius - Alejandro de Pablo
Montažo režisierius - Alberto del Campo
Kompozitoriai - Olivier Arson
Pardavimo agentas - Le Pacte
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Gabrielė Burbaitė
Dialogai - ispanų, prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų (Vilniuje ir Forum Cinemas Kaune)
Filmografija

2018 – Karalystė / The Candidate

2017 – Mama (trumpametražis) / Mother (short) (Kino pavasaris)

2016 – Tegelbsti mus Dievas / May God Saves Us (Kino pavasaris)

2013 – Stokholmas / Stockholm

2008 – 8 pasimatymai / 8 Dates


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.