kovo 16 - 26d.

Programa

Bangos
Waves Waves
2019 Jungtinės Valstijos 135 min N-16
Filmas pridėtas

Gyvybingame Trey'aus Edwardo Shultso filme pasakojama epiška priemiestyje gyvenančios afroamerikiečių šeimos emocinė kelionė. Ateitis atrodo šviesi jaunajam Taileriui, kuris turi viską – pasiturinčios šeimos paramą, sėkmę mokyklos imtynių komandoje ir merginą, kurią iki ausų įsimylėjęs. Tobulas Tailerio egzistencijos fasadas ima trūkinėti, kai jo tėčio spaudimas peržengia visas ribas. Viskas paruošta tikrai amerikietiškajai tragedijai. Tik ar šįkart bangos nuneš įprasta ir nuspėjama linkme?

„Kasmet pasirodo filmas, kurį būtinai norisi rekomenduoti pamatyti didžiausiame ekrane su geriausiu garsu – dėl filmo energijos, operatoriaus darbo, muzikos. Šįkart tai ir filmas, kuris nepasiduoda tragizmui, bet originaliais scenarijaus sprendimais suteikia sąmoningo kelio, išvedančio iš tamsiausių patirčių, viltį." (Mantė Valiūnaitė)

Filmografija

2017 – Tai ateina naktį / It Comes At Night

2015 – Kriša / Krisha 

2014 – Kriša (trumpametražis) / Krisha (Short)

2011 – Du į vieną (trumpametražis) / Two to One (Short)

2010 – Motina ir sūnus (trumpametražis) / Mother and Son (Short)


9.4
Iš viso balsų: 7
Režisierius - Trey Edward Shults
Scenarijaus autoriai - Trey Edward Shults
Aktoriai - Taylor Russell, Kelvin Harrison Jr., Alexa Demie, Bill Wise, David Garelik, Justin R. Chan, Joshua Brockington
Prodiuseriai - Trey Edward Shults, Kevin Turen, James Wilson
Operatorius - Drew Daniels
Montažo režisierius - Isaac Hagy, Trey Edward Shults
Kompozitoriai - Atticus Ross, Trent Reznor
Pardavimo agentas - A24 Films
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Dangiras Bugas
Dialogai - anglų
Subtitrai - lietuvių
Filmografija

2017 – Tai ateina naktį / It Comes At Night

2015 – Kriša / Krisha 

2014 – Kriša (trumpametražis) / Krisha (Short)

2011 – Du į vieną (trumpametražis) / Two to One (Short)

2010 – Motina ir sūnus (trumpametražis) / Mother and Son (Short)


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.