kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Programa

Meilės trilogija. Nuogumas
Stripped Erom
2018 Izraelis, Vokietija 119 min N-16
Filmas pridėtas

Septyniolikmetis Zivas – talentingas ir jautrus muzikantas. Jis ruošiasi palikti tėvų namus ir įstoti į kariuomenę, kur jo laukia priverstinis vyriškumas ir nekaltumo bei svajonių atsisakymas. Kitoje gatvės pusėje gyvena savimi pasitikinti nepriklausoma 34-erių rašytoja Alisa. Atsitiktinai susitikę, jie vienas kitą traukia dėl skirtingų motyvų. Vaikinas nenujaučia, kokią siaubingą psichologinę krizę išgyvena jo kaimynė. Jų likimai susipina amžiams.

„Režisierius Yaron Shani visose trilogijos dalyse dirba su tikromis žmonių istorijomis ir neprofesionaliais aktoriais. Realizmas šiuose filmuose įgyja naują energiją ir kviečia žiūrovus permąstyti laisvės ribas, dar kartą įsigilinti į šalia esančių žmonių pažeidžiamumą." (Mantė Valiūnaitė)

Filmą pristato Izraelio ambasada

Filmografija

 2019 – Meilės trilogija: Atgimimas / Love Trilogy: Reborn 

 2019 – Meilės trilogija: Mano akys / Love Trilogy: Chained 

 2013 – Gyvenimo bausmės / Life Sentences 

 2009 – Ajami / Ajami 

 2003 – Disforija (trumpametražis) / Disphoria (Short) 


8.4
Iš viso balsų: 18
Režisierius - Yaron Shani
Scenarijaus autoriai - Yaron Shani
Aktoriai - Laliv Sivan, Bar Gottfried, Reni Halabi, Michael Uria, Or Rozen, Elad Shniderman, Olivier Apfelbaum
Prodiuseriai - Saar Yogev, Naomi Levari
Operatorius - Nizan Lotem
Montažo režisierius - Yaron Shani
Kompozitoriai - Bar Gottfried
Pardavimo agentas - Alpha Violet
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Kristina Gudelytė
Dialogai - hebrajų
Subtitrai - anglų, lietuvių
Filmografija

 2019 – Meilės trilogija: Atgimimas / Love Trilogy: Reborn 

 2019 – Meilės trilogija: Mano akys / Love Trilogy: Chained 

 2013 – Gyvenimo bausmės / Life Sentences 

 2009 – Ajami / Ajami 

 2003 – Disforija (trumpametražis) / Disphoria (Short) 


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.