kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Programa

Tėvas / iki 04 02
Father Vader
2019 Nyderlandai 25 min N-13
Filmas pridėtas

Filme narpliojami sudėtingi tėvo ir paauglio sūnaus santykiai. Nebendravę beveik šešerius metus, jiedu leidžiasi į kelionę, kurios metu bando pažinti vienas kitą iš naujo ir pamiršti juos išskyrusią praeitį.

Filmografija

2017 – Meilė (trumpametražis) / Amor (short)

2015 – Aš skrisiu aukščiau (trumpametražis) / I'll Fly Higher (short)

2014 – Liepsnojanti raudona (trumpametražis) / Flaming Red (short)

2013 – Niekas (trumpametražis) / Nobody (short)

2012 – Paniurėlis (trumpametražis) / Shimmy (short)


0.0
Iš viso balsų: 0
Režisierius - Isabel Lamberti
Scenarijaus autoriai - Isabel Lamberti
Aktoriai - 
Prodiuseriai - Marc Bary, Steven Rubinstein Malamud
Operatorius - Jeroen Kiers
Montažo režisierius - Sabine Maas
Garso režisierius - Matthijs Klijn, Brandon Grötzinger
Kompozitoriai - 
Pardavimo agentas - 
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Birutė Avižinienė
Dialogai - olandų
Subtitrai - anglų, lietuvių
Filmografija

2017 – Meilė (trumpametražis) / Amor (short)

2015 – Aš skrisiu aukščiau (trumpametražis) / I'll Fly Higher (short)

2014 – Liepsnojanti raudona (trumpametražis) / Flaming Red (short)

2013 – Niekas (trumpametražis) / Nobody (short)

2012 – Paniurėlis (trumpametražis) / Shimmy (short)


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.