kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Programa

Ivana Rūsčioji
Ivana the Terrible Ivana cea Groaznica
2019 Rumunija, Serbija 86 min N-13
Filmas pridėtas

Bukarešte gyvenanti aktorė Ivana apsėsta minties, kad jai kažkas negerai... Ji nusprendžia praleisti vasarą gimtajame miestelyje kitoje Dunojaus pusėje. Netikėtai įsivelia į miestelio šventės organizavimą ir romaną su daug jaunesniu vaikinu ⎯ taip tampa mažos bendruomenės apkalbų objektu. Režisierė Ivana Mladenović pakviečia draugus, šeimą ir buvusius mylimuosius suvaidinti save realioje istorijoje apie moterį, balansuojančią ties nervų krizės riba. Pasienyje tarp Rumunijos ir Serbijos ši drama tampa komedija. 

„Visuomet žavi kino kūrėjai, kurie geba pasijuokti iš savęs, tačiau nepameta ir kritinės minties. Režisierė Ivana Mladenovic sukuria autentišką, šmaikštų ir nuoširdų filmą apie save ir supančią aplinką, kuris labai artimas ir Lietuvos kontekstui." (Mantė Valiūnaitė)


Meno vadovės Mantės Valiūnaitės filmo pristatymas https://youtu.be/Df1HCIB0Nuc

Filmografija
2017 – Meilužiai iš Ferentari / Soldiers. A Story from Ferentari
2012 – Išjunk šviesas / Turn the Lights off 
2010 – Oda (trumpametražis) / Skin (short)
2009 – Vakarėlis (trumpametražis) / Afterparty (short)

7.3
Iš viso balsų: 7
Režisierius - Ivana Mladenović
Scenarijaus autoriai - Ivana Mladenović, Adrian Schiop
Aktoriai - Ivana Mladenović, Gordana Mladenović, Luka Gramić, Miodrag Mladenović, Kosta Mladenović, Zivka Sorejević, Andrei Dinescu, Anca Pop
Prodiuseriai - Ada Solomon
Operatorius - Carmen Tofeni
Montažo režisierius - Patricia Chelaru, Catalin Cristutiu
Garso režisierius - Alexandru Dumitru
Kompozitoriai - 
Pardavimo agentas - Syndicado
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Julija Gulbinovič
Dialogai - rumunų, serbų
Subtitrai - anglų, lietuvių
Filmografija
2017 – Meilužiai iš Ferentari / Soldiers. A Story from Ferentari
2012 – Išjunk šviesas / Turn the Lights off 
2010 – Oda (trumpametražis) / Skin (short)
2009 – Vakarėlis (trumpametražis) / Afterparty (short)

Taip pat gali patikti
Tiesiog nuostabu
2019 / Prancūzija / rež. Guillaume Nicloux
Just Great
Thalasso
Žiūrėk filmą namuose

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.