kovo 19 d. - balandžio 1 d.

Programa

Ne iš blogos valios
No Ill Will Ikki Illa Meint
2019 Danija, Farerų Salos 22 min N-16
Filmas pridėtas

Prekybos centre Elingborga sutinka Maritą. Tarp draugių užsimezgęs pokalbis mandagus, bet šiek tiek nejaukus. Elingborga pamiršo draugės gimtadienį. Visgi ne tai Maritai neduoda ramybės. Mergina ryžtasi priremti draugę prie sienos ir išsiaiškinti, kodėl ši užblokavo ją feisbuke.

Filmografija

2016 – Skyrybos (trumpametražis) / Et Knæk (short)

2015 – Stina Karina (trumpametražis) / Stina Karina (short)

2015 – Ateik ir šok (trumpametražis) / Come and Dance (short)

2014 – Užribyje (trumpametražis) / Out of Bounds (short)

2013 – Eina (trumpametražis) / Eina (short)

2013 – Valandos su Kristina (trumpametražis) / Timerne med Christine (short)

2012 – Harmonija (trumpametražis) / Harmoni (short)

2012 – Rūkas (trumpametražis) / Mist (short)


7.0
Iš viso balsų: 2
Režisierius - Andrias Høgenni
Scenarijaus autoriai - Andrias Høgenni
Aktoriai - Mariann Hansen, Sissal Drews Hjaltalin, Niels Dampe
Prodiuseriai - Johannes Rothaus , Nørregaard
Operatorius - Jan Bastian Muñoz , Marthinsen
Montažo režisierius - Ania de Sá Madsen
Kompozitoriai - Sune Kølster
Pardavimo agentas - 
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Ieva Toleikytė
Dialogai - farerų kalba, danų
Subtitrai - anglų, lietuvių
Filmografija

2016 – Skyrybos (trumpametražis) / Et Knæk (short)

2015 – Stina Karina (trumpametražis) / Stina Karina (short)

2015 – Ateik ir šok (trumpametražis) / Come and Dance (short)

2014 – Užribyje (trumpametražis) / Out of Bounds (short)

2013 – Eina (trumpametražis) / Eina (short)

2013 – Valandos su Kristina (trumpametražis) / Timerne med Christine (short)

2012 – Harmonija (trumpametražis) / Harmoni (short)

2012 – Rūkas (trumpametražis) / Mist (short)


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.