kovo 19 d. - balandžio 1 d.

Programa

Rugpjūčio mergelė
The August Virgin La virgen de agosto
2019 Ispanija 125 min N-13
Filmas pridėtas

Trisdešimtmetė Eva lieka, kaip įprasta rugpjūtį, ištuštėjusiame, karščiu alsuojančiame Madride. Nerūpestingai klaidžiojant po miesto gatves užpildančius festivalius Evos vidinį nerimą maldo naujos pažintys, nesibaigiantys vakaro pokalbiai ir netikėti naktiniai nuotykiai. Sąmoningai pristabdytas gyvenimas ir atostogų ritmas kviečia į svarbius apmąstymus apie draugystę, meilę, motinystę ir karjerą. Tai nepaprastai žavus ir šiltas filmas apie nesibaigiančias savęs paieškas.

„Tarsi tęsdamas rohmeriškąsias Delfinos atostogas „Žaliajame spindulyje", Jonás Trueba su scenarijaus bendraautore ir pagrindine aktore Itsaso Arana kuria modernų jaunos moters portretą, vengdamas dramatizuoti savaime ryškių įspūdžių ir pojūčių kupiną kasdienybę. Šis vasariškas filmas įkvėps sulėtinti tempą, įsiklausyti į save ir patikėti stebuklais." (Aistė Račaitytė)

Filmografija
2019 - Rugpjūčio mergelė / The August Virgin 
2016 - Atgimimas / The Reconquest 
2015 - Tremtinaii romantikai / Los exiliados románticos 
2013 - Ganaroriai mąstytojai / The Wishful Thinkers 
2010 - Kiekviena diana apie mane / Every Song Is About Me

8.1
Iš viso balsų: 14
Režisierius - Jonás Trueba
Scenarijaus autoriai - Itsaso Arana
Aktoriai - Itsaso Arana, Vito Sanz, Isabelle Stoffel
Prodiuseriai - Javier Lafuente
Operatorius - Santiago Racaj
Montažo režisierius - Marta Velasco
Kompozitoriai - 
Pardavimo agentas - Los Ilusos Films
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Gabrielė Burbaitė
Dialogai - ispanų, anglų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija
2019 - Rugpjūčio mergelė / The August Virgin 
2016 - Atgimimas / The Reconquest 
2015 - Tremtinaii romantikai / Los exiliados románticos 
2013 - Ganaroriai mąstytojai / The Wishful Thinkers 
2010 - Kiekviena diana apie mane / Every Song Is About Me

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.