pavasaris

Programa

Mirusieji nemiršta
The Dead Don't Die The Dead Don't Die
2019 Jungtinės Valstijos 103 min N-13
Filmas pridėtas

Mieguisto Sentervilio gatvėmis rieda policininkų Klifo (Bill Murray) ir Ronio (Adam Driver) automobilis. Ramiai groja kantri muzika, šviečia saulė. Tai tik pradžia, netrukus nuobodžiaujantys pareigūnai turės išspręsti kraupių žmogžudysčių mįslę. „Aš manau, kad tai zombiai", – kruvinoje nusikaltimo vietoje sako Ronis. Ir jis teisus. Naujausioje juodojo humoro komedijoje kino meistras Jimas Jarmuschas prikelia iš kapų numirėlius, kad sukurtų Amerikos satyrą ir ši atidarė 2019 metų Kanų kino festivalį.

 

„Atsisveikinęs su alkanais vampyrais Maroko gatvėse, o kadaise anapusybėn Williamą Blakeʼą lydėjęs Jimas Jarmuschas šį kartą prie mirties temos grįžta komedijoje apie zombius. Šmaikščiai cituodamas save ir klasikus, jis pranašauja mūsų griaunamos ekosistemos nulemtą apokalipsę." (Dovilė Raustytė-Mateikė)

Filmografija
2016 – Gimme Danger (dok. f.) / Gimme Danger (doc.)
2016 – Patersonas / Paterson
2013 – Išgyvena tik mylintys / Only Lovers Lef Alive
2009 – Kontroliuojamos ribos / The Limits of Control („Kino pavasaris")
2005 – Sulaužytos gėlės / Broken Flowers
2003 – Kava ir cigaretės / Coffee and Cigarettes
1999 – Šuo vaiduoklis: samurajaus kelias / Ghost Dog: The Way of the Samurai
1997 – Arklio metai (dok. f.) / Year of the Horse (doc.)
1995 – Negyvėlis / Dead Man
1993 – Kava ir cigaretės 3 (trumpametražis) / Coffee and Cigarettes III (short)
1991 – Naktis žemėje / Night on Earth
1989 – Kava ir cigaretės 2 (trumpametražis) / Coffee and Cigarettes II (short)
1989 – Paslaptingas traukinys / Mistery Train
1986 – Kava ir cigaretės (trumpametražis) / Coffee and Cigarettes (short)
1986 – Už įstatymo ribų / Down by Law
1984 – Keisčiau nei rojuje / Stranger Than Paradise
1983 – Keisčiau nei rojuje (trumpemtražis) / Stranger Than Paradise (short)
1980 – Amžinos atostogos / Permanent Vacation

5.3
Iš viso balsų: 4
Režisierius - Jim Jarmusch
Scenarijaus autoriai - Jim Jarmusch
Aktoriai - Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Selena Gomez, IGGY POP, Steve Buscemi
Prodiuseriai - Joshua Astrachan, Peita Carnevale, Arielle De Saint Phalle, Marcelo Gandola, Carter Logan, Peter Possne, Fredrik Zander
Operatorius - 
Montažo režisierius - Alfonso Goncalves
Kompozitoriai - 
Pardavimo agentas - 
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Jurga Vilė
Dialogai - anglų
Subtitrai - lietuvių
Filmografija
2016 – Gimme Danger (dok. f.) / Gimme Danger (doc.)
2016 – Patersonas / Paterson
2013 – Išgyvena tik mylintys / Only Lovers Lef Alive
2009 – Kontroliuojamos ribos / The Limits of Control („Kino pavasaris")
2005 – Sulaužytos gėlės / Broken Flowers
2003 – Kava ir cigaretės / Coffee and Cigarettes
1999 – Šuo vaiduoklis: samurajaus kelias / Ghost Dog: The Way of the Samurai
1997 – Arklio metai (dok. f.) / Year of the Horse (doc.)
1995 – Negyvėlis / Dead Man
1993 – Kava ir cigaretės 3 (trumpametražis) / Coffee and Cigarettes III (short)
1991 – Naktis žemėje / Night on Earth
1989 – Kava ir cigaretės 2 (trumpametražis) / Coffee and Cigarettes II (short)
1989 – Paslaptingas traukinys / Mistery Train
1986 – Kava ir cigaretės (trumpametražis) / Coffee and Cigarettes (short)
1986 – Už įstatymo ribų / Down by Law
1984 – Keisčiau nei rojuje / Stranger Than Paradise
1983 – Keisčiau nei rojuje (trumpemtražis) / Stranger Than Paradise (short)
1980 – Amžinos atostogos / Permanent Vacation

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.