Grįžti atgal

Ramenai

Ramen Shop

Ramen Teh

2018 / Singapūras, Japonija, Prancūzija / 90 min / N-13
7.1
Iš viso balsų: 19, vidurkis: 7.1
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Ramenai on IMDb
Režisierius -

Eric Khoo

Scenarijaus autoriai -

Wong kim Hoh, Tan Fong Cheng

Aktoriai -

Takumi Saitoh, Mark Lee, Jeanette Aw

Prodiuseriai -

Yutaka Tachibana, Tan Fong Cheng

Operatorius - Brian Gothong Tan
Montažas - Natalie Soh
Kompozitoriai - Kevin Mathews
Pardavimo agentas -
Platintojas - Greta Garbo
Gamybos kompanija -
Dialogai - japonų, anglų, mandarinų dialektas
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Filmas patiks visiems kelionių ir maisto gurmanams. Savo ramiu ritmu pakvies stabtelėti, įsižiūrėti, įsiklausyti ir iš tiesų pajusti tolimojo krašto skonių.“ (A. Račaitytė)

 

Masato, jaunas ramenų šefas, palieka savo gimtąjį miestelį Japonijoje ir leidžiasi į kulinarinę kelionę po Singapūrą, ieškodamas tiesos apie savo praeitį. Čia jis randa kur kas daugiau nei šeimos paslaptis ir nepaprasto skonio receptų. Singapūro meistro Erico Khoo filmas – tai ir širdį spaudžianti drama, ir spalvinga tolimojo Singapūro panorama, tačiau svarbiausia jame – galimybė pabūti magiškų skonių ir kvapų bei nepaprasto susikaupimo kupinoje ramenų virtuvėje.

Filmografija

2015 – Kambaryje / In the Room
2015 – 7 laiškai / 7 Letters
2011 – Tatsumi
2008 – Mano burtai / My Magic
2005 – Būk su manimi / Be with Me
1997 – 12 aukštų / 12 Storeys
1996 – Makaronų prekeivis / Mee Pok Man