Grįžti atgal

Mano kambaryje

In My Room

2018 / Vokietija, Italija / 119 min / N-13
7.2
Iš viso balsų: 13, vidurkis: 7.2
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Mano kambaryje on IMDb
Režisierius -

Ulrich Köhler

Scenarijaus autoriai -

Ulrich Köhler

Aktoriai -

Hans Löw, Elena Radonicich, Michael Wittenborn, Ruth Bickelhaupt

Prodiuseriai -

Christoph Friedel, Claudia Steffen

Operatorius - Patrick Orth
Montažas - Laura Lauzemis
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - The Match Factory
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - vokiečių, anglų
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Filme susitinka socialinė drama, distopija ir Robinzonas Kruzas. Tačiau svarstymai apie planetos ateitį režisieriaus nedomina, jis norėjo sukurti istoriją apie absoliučią laisvę, be jokių suvaržymų. Argi nesame pafantazavę – ką daryčiau, jei pasaulyje likčiau visiškai vienas?“ (G. Kukta)

 

Arminas nėra laimingas, jam nuobodu. Jis pavargo nuo rutinos, naktinio gyvenimo įpročių ir vis naujų moterų. Toks gyvenimas jo netenkina, tačiau išeities nemato, ateities perspektyvos blankios. Vieną dieną, pabudęs po įprastos svaigulingos nakties, Arminas supranta, kad pasaulyje liko vienui vienas – viskas atrodo taip pat, tik dingo visi žmonės. Vyras atsiduria beribės laisvės apsupty…

Filmografija

2011 – Mieganti liga / Sleeping Sickness

2006 – Pirmadienio langai / Windows on Monday

2002 – Vasarnamis / Bungalow

1999 – Raketa (trumpametražis) / Rocket (short)

1998 – Palu (trumpametražis) / Palü (short)

1993 – Feldo gatvė (trumpametražis) / Feldstreet (short)