Grįžti atgal

Past Perfect

Past Perfect

2019 / Portugalija / 23 min / V
10.0
Iš viso balsų: 3, vidurkis: 10.0
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Režisierius -

Jorge Jácome

Scenarijaus autoriai -

Jorge Jácome, Pedro Penim

Aktoriai -
Prodiuseriai -

Jorge Jácome

Operatorius - Jorge Jácome, Marta Simões
Montažas - Jorge Jácome
Kompozitoriai - Shugo Tekina, Rui Lima, Sérgio Martins
Pardavimo agentas -
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - anglų
Subtitrai - lietuvių

Ar kada nors ilgėjotės praeities, kurios nepatyrėte? Ar galvojote, kad anksčiau buvo geriau nei dabar? Tačiau kada „anksčiau“ – prieš metus, prieš dešimt, prieš šimtą metų? Skirtingos šalys, skirtingi miestai, bet ta pati nostalgija praeičiai. Kas slypi už šio troškimo grįžti atgal?

 

 

Filmografija

2017 – Gėlės (trumpametražis) / Flowers (short)

2017 – Amžina fiesta (trumpametražis) / Fiesta Forever (short)

2015 – Vaiduoklis (trumpametražis) / A Guest + a Host = a Ghost (short)

2013 – Plutonas (trumpametražis) / Pluto (short)

2011 – Portugališkas filmas (trumpametražis dok. f.) / A Portuguese Film (short doc.)

2011 – Kai ateina žiema (trumpametražis) / When Winter Comes (short)

2009 – Sinchronizmo principas (trumpametražis) / The Principle of Synchronism (short)