Grįžti atgal
Programa

Liepsna

Flame

Polte

2018 / Suomija / 15 min / N-7
9.5
Iš viso balsų: 2, vidurkis: 9.5
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Liepsna on IMDb
Režisierius -

Sami Van INGEN

Scenarijaus autoriai -
Aktoriai -

Rakel Linnanheimo, Regina Linnanheimo, Kaarlo Oksanen

Prodiuseriai -

Jussi Eerola, Mika Taanila

Operatorius -
Montažas -
Kompozitoriai - Henri Lindström
Pardavimo agentas -
Platintojas -
Gamybos kompanija - Testifilmi
Dialogai - suomių
Subtitrai -

Prieš ketverius metus Prancūzų sinematekoje buvo rastas dingusiu laikytas 1937 m. suomių melodramos „Silja – užmigusi jauna“ („Nuorena nukkunut“) negatyvas. Natūralūs cheminiai procesai ir laipsniškas irimas transformavo nitratinę juostą. Skenuoto negatyvo kadrai su kvapą gniaužiančiais defektais, rodos, leidžia užčiuopti laiką ir liudija prasmės bei mūsų suvokimo kitimą.

Filmografija

2012 – Neapykanta (trumpametražis) / Hate (short)

2010 – Diližanas (trumpametražis) / Stagecoach (short)

2007 – Gilus šešetas (trumpametražis) / Deep six (short)

2000 – Dienos (trumpametražis) / Days (short)

1997 – Gūsis (trumpametražis) / The Blow (short)

1996 – Teksaso grumtynės (trumpametražis) / Texas Scramble (short)

1995 – Mostas (trumpametražis dok. f.) / Sweep (short doc.)

1987 – Sviestas (trumpametražis) / Butter (short)

1987 – Visa Suomijos policija (trumpametražis) / All the Police in Finland (short)