Grįžti atgal
Programa

Ultra Pulpe

Apocalypse After

Ultra Pulpe

2018 / Prancūzija / 37 min / N-18
6.0
Iš viso balsų: 4, vidurkis: 6.0
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Ultra Pulpe on IMDb
Režisierius -

Bertrand Mandico

Scenarijaus autoriai -

Bertrand Mandico

Aktoriai -

Lola Créton, Pauline Jacquard, Pauline Lorillard, Elina Löwensohn, Anne-Lise Maulin, Vimala Pons

Prodiuseriai -

Emmanuel Chaumet

Operatorius - Sylvain Verdet
Montažas - Georges Cragg
Kompozitoriai - Pierre Desprats
Pardavimo agentas - Ecce Films
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų

Apleistas pajūrio kurortas. Baigiamas fantastinio filmo apie mūsų eros pabaigą filmavimas. Baigiasi ir dviejų moterų ­– aktorės ir režisierės, Apokalipsės ir Džiaugsmo, – meilės romanas.

 

 

Filmografija

2017 – Laukiniai berniukai / The Wild Boys (Kino pavasaris)
2015 – Mūsų hormonų dama (trumpametražis) / Our Lady of Hormones (short)
2014 – Salambo (trumpametražis) / Salammbô (short)
2014 – Priešistorinis kabaretas (trumpametražis) / Prehistoric Cabaret (short)
2012 – Gyvenant ramų gyvenimą (trumpametražis) / Living Still Life (short)
2011 – Boro dėžėje (trumpametražis) / Boro in the Box (short)