Grįžti atgal

Žemė po mano kojomis

The Ground Beneath My Feet

Der Boden Unter den Füßen

2018 / Austrija / 108 min / N-16
8.1
Iš viso balsų: 15, vidurkis: 8.1
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Žemė po mano kojomis on IMDb
Režisierius -

Marie Kreutzer

Scenarijaus autoriai -

Marie Kreutzer, Franz Novotny

Aktoriai -

Valerie Pachner, Mavie Hörbiger, Pia Hierzegger

Prodiuseriai -

Alexander Glehr, Franz Novotny

Operatorius - Leena Koppe
Montažas - Ulrike Kofler
Kompozitoriai - Kyrre Kvam
Pardavimo agentas - Picture Tree International Gmbh
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - vokiečių
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Kad ir kaip tvirtai stovėtume ant žemės, būna akimirkų, kai ji susvyruoja ir pradedame pažinti kitą savo pusę – neracionalią, destruktyvią, sveiku protu nepaaiškinamą, todėl dar labiau gąsdinančią. Šis filmas su talentingomis austrų aktorėmis – Valerie Pachner ir Pia Hierzegger – yra pasakojimas apie dviejų pasaulių susidūrimą.“ (G. Kukta)

 

Lolai beveik trisdešimt. Ji – sėkminga verslo konsultantė, užtikrintai kylanti karjeros laiptais. Moteriai įprasta dirbti viršvalandžius, vakarieniauti su klientais, skraidyti verslo reikalais ir nakvoti steriliuose viešbučių kambariuose. Gyvenime ji kliaujasi taisyklėmis, kurių išmoko darbe. Tačiau kai Lola sužino, kad jos sesuo bandė pakelti prieš save ranką, sėkmingas ir kruopščiai sudėliotas jos gyvenimas ima slysti iš po kojų…

Filmografija

2016 – Mes buvome kieti / We Used to Be Cool

2015 – Gruberis išvyksta / Gruber is Leaving

2012 – Be tėvo / The Fatherless

2008 – Kalėdinis punšas (trumpametražis) / Punsch Noël (short)

2006 – Balta dėžė (trumpametražis) / White Box (short)

2003 – Truputį per daug (trumpametražis) / Un peu beaucoup (short)

2001 – Cappy Leit (trumpametražis) / Cappy Leit (short)