kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Programa

Jonathanas Agassis išgelbėjo mano gyvenimą
Jonathan Agassi Saved My Life Jonathan Agassi Saved My Life
2018 Izraelis, Vokietija 106 min N-18
Filmas pridėtas

„Pono Gagos" režisieriaus filmai visuomet prikausto prie ekrano dėl jo gebėjimo įžvelgti pačias jautriausias ir konfliktiškiausias herojų asmenybės puses. Po filmo norėsis Jonathaną apkabinti arba bent pamoti ranka, kaip tie aistringi, oro bučinius iš kitos gatvės pusės siunčiantys gerbėjai." (A. Račaitytė)


Jonathano Agassio sėkmė ir šlovė susiklostė industrijoje, kuri yra globalus tabu, tačiau teikia malonumą milijonams. Tarp Berlyno ir Izraelio gyvenantis vyras yra viena žymiausių gėjų porno žvaigždžių pasaulyje. Tai retas ir intymus žvilgsnis į jo karjerą bei santykį su mama, kuri drąsiai griauna visus nusistovėjusius šeimos stereotipus. Tai filmas apie vienišą, meilės ir prasmės besiilgintį žmogų, pasmerktą destruktyviam gyvenimo būdui ir kartu suprantantį, kad fantazijos, kurių vaikosi, nebūtinai priklauso jam.

Filmografija

2016 – Kas dabar mane mylės? (dok. f.) / Who's Gonna Love Me Now? (doc.) 
2015 – Ponas Gaga (dok. f.) / Mr. Gaga (doc.) (Kino pavasaris)
2011 – Karalienė be karūnos (dok. f.) / The Queen Has No Crown (doc.)
2009 – Aš įamžinau savo meilę (dok. f.) / I Shot My Love (doc.)
2006 – Popierinės lėlės (dok. f.) / Paper Dolls (doc.)

 

 


7.6
Iš viso balsų: 16
Režisierius -

Tomer Heymann

Scenarijaus autoriai -

Tomer Heymann

Aktoriai -

Jonathan Agassi

Prodiuseriai -

Barak Heymann, Tomer Heymann

Operatorius - Addie Reiss, Tomer Heymann
Montažas - Tal Rabiner, Alex Khosid
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas -
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - hebrajų, anglų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2016 – Kas dabar mane mylės? (dok. f.) / Who's Gonna Love Me Now? (doc.) 
2015 – Ponas Gaga (dok. f.) / Mr. Gaga (doc.) (Kino pavasaris)
2011 – Karalienė be karūnos (dok. f.) / The Queen Has No Crown (doc.)
2009 – Aš įamžinau savo meilę (dok. f.) / I Shot My Love (doc.)
2006 – Popierinės lėlės (dok. f.) / Paper Dolls (doc.)

 

 


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.