Grįžti atgal
Programa

Nanetė ir Bonis

Nenette and Boni

Nénette et Boni

1996 / Prancūzija / 103 min / N-13
6.0
Iš viso balsų: 1, vidurkis: 6.0
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Nanetė ir Bonis on IMDb
Režisierius -

Claire Denis

Scenarijaus autoriai -

Claire Denis, Jean-Pol Fargeau

Aktoriai -

Grégoire Colin, Alice Houri, Valeria Bruni Tedeschi

Prodiuseriai -

Georges Benayoun, Françoise Guglielmi

Operatorius - Agnès Godard
Montažas - Yann Dedet
Kompozitoriai - Tindersticks
Pardavimo agentas - Pyramide International
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - anglų, lietuvių

„Ketvirtasis Claire Denis filmas kalba apie troškimą mylėti ir būti mylimam. Jaunutės sesers įsčiose nelauktai užgimusi gyvybė Boniui pažadina atsakomybę ir atsidavimą – tai, ko labiausiai trūko jųdviejų vaikystėje. Šiame filme režisierė pirmą kartą pakvietė muziką kurti grupę „Tindersticks“, vėliau įgarsinusią daugelio jos filmų veikėjų vidines būsenas.“ (A. Račaitytė)


Boni savo dienas leidžia kepdamas picas ir varvindamas seilę dėl gražuolės kepėjo žmonos. Viskas pasikeičia, kai jį netikėtai aplanko Nanetė – seniai matyta paauglė sesuo. Nuo pat mažumės garsėjusi nepaklusnumu, ji pabėgo iš internatinės mokyklos ir tikisi pagyventi pas Bonį. Jis nenoriai sutinka. Kai jų nutrūkęs ryšys vėl atgimsta, Bonis sužino, kad jo mažoji sesuo nėščia. Ši žinia Bonį priverčia į gyvenimą pažvelgti naujai. Suvienys ar išskirs juodu ši situacija?

Filmografija

2018 – High Life
2017 – Izabelė ir jos vyrai / Let the Sunshine In (Kino pavasaris)
2013 – Niekšai / Bastards (Kino pavasaris)
2009 – Balta medžiaga / White Material 
2008 – 35 taurelės romo / 35 Shots of Rum 
2004 – Įsibrovėlis / The Intruder
2002 – Penktadienio vakaras / Friday Night
2001 – Nemalonumai kiekvieną dieną / Trouble Every Day
1999 – Gražus darbas / Beau travail
1997 – Nanetė ir Bonis / Nenette and Boni
1994 – Aš nenoriu miego / I Can’t Sleep
1990 – Nebijau, nemirsiu / No Fear, No Die
1988 – Šokoladas / Chocolat