Grįžti atgal
Programa

Tas nuostabus pyragas!

This Magnificent Cake!

Ce magnifique gâteau!

2018 / Belgija, Prancūzija, Nyderlandai, Liuksemburgas / 44 min / V
10.0
Iš viso balsų: 3, vidurkis: 10.0
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Tas nuostabus pyragas! on IMDb
FILMO SEANSAI
Uždaryti
Rodyti visus
Režisierius -

Emma De Swaef, Marc James Roels

Scenarijaus autoriai -

Emma De Swaef, Marc James Roels

Aktoriai -
Prodiuseriai -

Steven de Beul, Ben Tesseur

Operatorius - Marc James Roels
Montažas - Emma De Swaef, Marc James Roels
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - New Europe Film Sales
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - olandų, prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų

Afrika, XIX amžius. Penkios istorijos, penki personažai. Susirūpinęs karalius, pagyvenęs pigmėjas prabangiame viešbutyje, nesėkmingas verslininkas ekspedicijoje, sutrikęs nešikas ir jaunas dezertyras. Magiškojo realizmo animacijoje, kur susipina realybė ir sapnas, skleidžiasi skirtingos kolonializmo patirtys.

Filmografija

Emma De Swaef: 

2012 – O, Vili (trumpametražis) / Oh Willy… (short)

2008 – Švelnūs augalai (trumpametražis) / Soft Plants (short)

Marc James Roels:

2014 – Kovok! (trumpametražis) / Fight! (short)

2012 – O, Vili… (trumpametražis) / Oh Willy… (short)

2009 – Švelni būtybė (trumpametražis) / A Gentle Creature (short)

2007 – Murmėtojas (trumpametražis) / The Mumbler (short)