kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Programa

Tas nuostabus pyragas!
This Magnificent Cake! Ce magnifique gâteau!
2018 Belgija, Prancūzija, Nyderlandai, Liuksemburgas 44 min V
Filmas pridėtas

Afrika, XIX amžius. Penkios istorijos, penki personažai. Susirūpinęs karalius, pagyvenęs pigmėjas prabangiame viešbutyje, nesėkmingas verslininkas ekspedicijoje, sutrikęs nešikas ir jaunas dezertyras. Magiškojo realizmo animacijoje, kur susipina realybė ir sapnas, skleidžiasi skirtingos kolonializmo patirtys.

Filmografija

Emma De Swaef: 

2012 – O, Vili (trumpametražis) / Oh Willy… (short)

2008 – Švelnūs augalai (trumpametražis) / Soft Plants (short)

Marc James Roels:

2014 – Kovok! (trumpametražis) / Fight! (short)

2012 – O, Vili… (trumpametražis) / Oh Willy… (short)

2009 – Švelni būtybė (trumpametražis) / A Gentle Creature (short)

2007 – Murmėtojas (trumpametražis) / The Mumbler (short)


8.9
Iš viso balsų: 9
Režisierius -

Emma De Swaef, Marc James Roels

Scenarijaus autoriai -

Emma De Swaef, Marc James Roels

Aktoriai -
Prodiuseriai -

Steven de Beul, Ben Tesseur

Operatorius - Marc James Roels
Montažas - Emma De Swaef, Marc James Roels
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - New Europe Film Sales
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - olandų, prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

Emma De Swaef: 

2012 – O, Vili (trumpametražis) / Oh Willy… (short)

2008 – Švelnūs augalai (trumpametražis) / Soft Plants (short)

Marc James Roels:

2014 – Kovok! (trumpametražis) / Fight! (short)

2012 – O, Vili… (trumpametražis) / Oh Willy… (short)

2009 – Švelni būtybė (trumpametražis) / A Gentle Creature (short)

2007 – Murmėtojas (trumpametražis) / The Mumbler (short)


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.