Grįžti atgal
Programa
Žiūrėk filmą namuose

Dvilypiai gyvenimai

Non-Fiction

Doubles Vies

2018 / Prancūzija / 108 min / N-13
6.2
Iš viso balsų: 85, vidurkis: 6.2
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Dvilypiai gyvenimai on IMDb
Režisierius -

Olivier Assayas

Scenarijaus autoriai -

Olivier Assayas

Aktoriai -

Juliette Binoche, Guillaume Canet, Vincent Macaigne

Prodiuseriai -

Charles Gillibert, Sylvie Barthet, Olivier Père

Operatorius - Yorick Le Saux
Montažas - Simon Jacquet
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Playtime
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių

„Ši žavi paryžietiška komedija kupina intelektualių ir be galo juokingų pokalbių apie modernybės įtaką mūsų gyvenimui. Apie tai, kas atrasta ir kas prarasta skaitmeninėms technologijoms vis labiau dominuojant šiandieniniame pasaulyje." (A. Račaitytė)


Alenas – savimi pasitikintis ir sėkmingas knygų leidyklos direktorius, tačiau kasdien susiduria su asmeninio bei profesinio gyvenimo pakilimais ir nuosmukiais. Jo santykiai su žmona, populiaria aktore Serena (Juliette Binoche), atrodo išsikvėpę, o darbe kyla sunkumų su naują knygą parašiusiu nuolatiniu leidyklos rašytoju. Maža to, Alenas dega entuziazmu priimti socialinių tinklų ir skaitmeninės eros iššūkius, tačiau jo užmojai sulaukia ne tik kolegų bei draugų palaikymo, bet ir aršios kritikos.

Filmografija

 2016 – Asmeninė pirkėja / Personal Shopper 
 2014 – Zils Marijos debesys / Clouds of Sils Maria 
 2012 – Po gegužės sukilimo / Something in the Air (Kino pavasaris)
 2010 – Karlosas Šakalas / Carlos (Kino pavasaris)
 2008 – Vasaros valandos / Summer Hours 
 2007 – Įlaipinimo vartai / Boarding Gate 
 2004 – Švari / Clean (Kino pavasaris)
 2002 – Demono meilužis / Demonlover 
 2000 – Likimai / Les destinées 
 1998 – Vėlyvas rugpjūtis, ankstyvas rugsėjis / Late August, Early September 
 1996 – Irma Vep 
 1994 – Šaltas vanduo / Cold Water 
 1993 – Naujas gyvenimas / A New Life 
 1991 – Paryžius bunda / Paris Awakens