kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Programa

Kiekviena akimirka
Each and Every Moment De chaque instant
2018 Prancūzija 105 min N-13
Filmas pridėtas

„Žmogus dokumentinio kino meistrui išlieka įdomiausiu stebėjimo objektu. Tai pasakojimas apie žmogiškąjį ryšį ir mus visus – pažeidžiamus ir priklausomus nuo kitų." (G. Kukta)

 

Kasmet Prancūzijoje tūkstančiai jaunų žmonių – dažniausiai merginų – ryžtasi tapti slaugytojais. Jų laukia treji ilgo ir intensyvaus pasiruošimo metai. Studentai privalės įsisavinti begalę informacijos, išmokti ir prisiminti sudėtingas procedūras bei pasiruošti ant pečių užgulsiančiai atsakomybei. Filme iš arti stebime fizinių ir psichologinių jėgų reikalaujantį kelią – nuo teorinių paskaitų iki tiesioginio susidūrimo su ligonių skausmu, trapumu ir, neišvengiamai, mirtimi. Ištvers ne visi.

Filmografija

2013 – Radijo namai (dok. f.) / La Maison de la Radio (doc.)

2010 – Nanetė (dok. f.) / Nénette (doc.)

2007 – Sugrįžimas į Normandiją (dok. f.) / Back to Normandy (doc.)

2002 – Būti ir turėti (dok. f.) / To Be and to Have (doc.)

1997 – Kas žino? (dok.f.) / Qui sait? (doc.)

1994 – Šeimos portretas (dok. f.) / Portraits de (doc.)

1997 – Maži dideli dalykai (dok. f.) / Every Little Thing (doc.)

1996 – Gyvūnai ir daugiau gyvūnų (dok. f.) / Animals and More Animals (doc.)

1992 – Kurčiųjų šalis (dok. f.) / In the Land of the Deaf (doc.)

1990 – Luvro miestas (dok. f.) / Louvre City (doc.)

1978 – Jo pono balsas (dok. f.) / His Master's Voice (doc.)

 


7.1
Iš viso balsų: 11
Režisierius -

Nicolas Philibert

Scenarijaus autoriai -
Aktoriai -
Prodiuseriai -

Denis Freyd

Operatorius - Nicolas Philibert
Montažas - Nicolas Philibert
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Doc & Film International
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2013 – Radijo namai (dok. f.) / La Maison de la Radio (doc.)

2010 – Nanetė (dok. f.) / Nénette (doc.)

2007 – Sugrįžimas į Normandiją (dok. f.) / Back to Normandy (doc.)

2002 – Būti ir turėti (dok. f.) / To Be and to Have (doc.)

1997 – Kas žino? (dok.f.) / Qui sait? (doc.)

1994 – Šeimos portretas (dok. f.) / Portraits de (doc.)

1997 – Maži dideli dalykai (dok. f.) / Every Little Thing (doc.)

1996 – Gyvūnai ir daugiau gyvūnų (dok. f.) / Animals and More Animals (doc.)

1992 – Kurčiųjų šalis (dok. f.) / In the Land of the Deaf (doc.)

1990 – Luvro miestas (dok. f.) / Louvre City (doc.)

1978 – Jo pono balsas (dok. f.) / His Master's Voice (doc.)

 


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.