Grįžti atgal
Programa

Kiekviena akimirka

Each and Every Moment

De chaque instant

2018 / Prancūzija / 105 min / N-13
7.9
Iš viso balsų: 9, vidurkis: 7.9
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Kiekviena akimirka on IMDb
Režisierius -

Nicolas Philibert

Scenarijaus autoriai -
Aktoriai -
Prodiuseriai -

Denis Freyd

Operatorius - Nicolas Philibert
Montažas - Nicolas Philibert
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Doc & Film International
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Žmogus dokumentinio kino meistrui išlieka įdomiausiu stebėjimo objektu. Tai pasakojimas apie žmogiškąjį ryšį ir mus visus – pažeidžiamus ir priklausomus nuo kitų.“ (G. Kukta)

 

Kasmet Prancūzijoje tūkstančiai jaunų žmonių – dažniausiai merginų – ryžtasi tapti slaugytojais. Jų laukia treji ilgo ir intensyvaus pasiruošimo metai. Studentai privalės įsisavinti begalę informacijos, išmokti ir prisiminti sudėtingas procedūras bei pasiruošti ant pečių užgulsiančiai atsakomybei. Filme iš arti stebime fizinių ir psichologinių jėgų reikalaujantį kelią – nuo teorinių paskaitų iki tiesioginio susidūrimo su ligonių skausmu, trapumu ir, neišvengiamai, mirtimi. Ištvers ne visi.

Filmografija

2013 – Radijo namai (dok. f.)  / La Maison de la Radio (doc.)

2010 – Nanetė (dok. f.) / Nénette (doc.)

2007 – Sugrįžimas į Normandiją (dok. f.)  / Back to Normandy (doc.)

2002 – Būti ir turėti (dok. f.) / To Be and to Have (doc.)

1997 – Kas žino? (dok.f.) / Qui sait? (doc.)

1994 – Šeimos portretas (dok. f.) / Portraits de (doc.)

1997 – Maži dideli dalykai (dok. f.) / Every Little Thing (doc.)

1996 – Gyvūnai ir daugiau gyvūnų (dok. f.) / Animals and More Animals (doc.)

1992 – Kurčiųjų šalis (dok. f.) / In the Land of the Deaf (doc.)

1990 – Luvro miestas (dok. f.) / Louvre City (doc.)

1978 – Jo pono balsas (dok. f.) / His Master’s Voice (doc.)