Grįžti atgal

Begalinis futbolas

Infinite Football

Fotbal Infinit

2018 / Rumunija / 70 min / N-7
6.8
Iš viso balsų: 10, vidurkis: 6.8
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Begalinis futbolas on IMDb
Režisierius -

Corneliu Porumboiu

Scenarijaus autoriai -

Corneliu Porumboiu

Aktoriai -

Laurentiu Ginghina, Corneliu Porumboiu

Prodiuseriai -

Marcela Ursu

Operatorius - Tudor Mircea
Montažas - Roxana Szel
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Mk2 Films
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - rumunų
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Ko reikia gerai dokumentikai? Mąstančio režisieriaus, tinkamo pašnekovo, taiklių klausimų. Po asketiška filmo forma tūno sąmojingas ir absurdiškas turinys, kurį atras tik mokantieji klausytis. Vienas iš asmeninių 2018 m. favoritų“ (G. Kukta).

Futbolas – gražus, bet netobulas žaidimas. Bent taip mano režisieriaus vaikystės draugas Laurentiu Ginghina. Jaunystėje pats spardęs kamuolį, sportininko karjerą turėjo baigti po skaudaus kojos lūžio. Šiandien jis – vietinis biurokratas, laisvu metu nuo nuobodaus darbo kuriantis naujas futbolo taisykles, kurios turėtų sumažinti traumų tikimybę. Rombo formos aikštelė ir griežtai apibrėžtos žaidėjų zonos – tik keli pasiūlymai, kuriuos Laurentiu tobulina nuolat, rodos, iki begalybės. Bet ar tikrai šis filmas tik apie futbolą?

 

Filmografija

2015 – Lobis / The Treasure

2014 – Antras žaidimas (dok. f.) / Second Game (doc.)

2013 – Metabolizmas, arba temstant Bukarešte / When Evening Falls on Bucharest or Metabolism

2009 – Policija, būdvardis / Police, Adjecive (Kino pavasaris)

2006 – 12:08 į Rytus nuo Bukarešto / 12:08 East of Bucharest (Kino pavasaris)

2004 – Livijaus sapnas (trumpametražis) / Liviu’s Dream (short)

2003 – Kelionė į miestą (trumpametražis) / A Trip to the City (short)

2002 – Vyno nublokšti (trumpametražis) / Gone with the Wine (short)