Grįžti atgal

Balčiausi yra pelenai

Ash Is The Purest White

Jiang hu er nv

2018 / Kinija, Prancūzija, Japonija / 137 min / N-13
7.7
Iš viso balsų: 29, vidurkis: 7.7
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Balčiausi yra pelenai on IMDb
Režisierius -

Jia Zhang-ke

Scenarijaus autoriai -

Jia Zhang-ke

Aktoriai -

Liao Fan, Tao Zhao

Prodiuseriai -

Shôzô Ichiyama, Nathanaël Karmitz, Olivier Père

Operatorius - Eric Gautier
Montažas - Matthieu Laclau
Kompozitoriai - Giong Lim
Pardavimo agentas - Mk2 Films
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - kinų, mandarinų dialektas
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Jia Zhang-ke kaip visada preciziškai kuria veikėjų paveikslus, mizanscenas ir pasakodamas, regis, paprastą istoriją geba sukurti daugiasluoksnį savo šalies portretą“ (M. Valiūnaitė).

Režisierius Jia Zhang-ke į „Kino pavasarį“ grįžta su trijų dalių istorija apie meilę, išdavystę ir ištikimybę Kinijos nusikalstamų grupuočių pasaulyje. Ksiao yra įsimylėjusi vietinį gangsterį Biną. Jų gyvenimas teka įprasta vaga viename industrinių Kinijos miestų, tačiau, gatvėje susikirtus dviem konkuruojančioms gaujoms, porai tenka išsiskirti. Gindama Biną, Ksiao panaudoją ginklą. Už tai ji įkalinama penkeriems metams. Atlikusi bausmę moteris leidžiasi ieškoti mylimojo. 

Filmografija

2015 – Kalnai gali pasislinkti / Mountains May Depart (Kino pavasaris)

2013 – Nuodėmės prisilietimas / A Touch of Sin (Kino pavasaris)

2010 – Gaila, kad nežinojau / I Wish I Knew

2008 – 24 miestas / 24 City

2006 – Tykus gyvenimas / Still Life (Kino pavasaris)

2004 – Pasaulis / The World  

2002 – Nepažįstami malonumai / Unknown Pleasures  

2000 – Platforma / Platform

1997 – Kišenvagis / The Pickpocket