Grįžti atgal
Programa

Degantis

Burning

Beoning

2018 / Pietų Korėja / 148 min / N-16
8.2
Iš viso balsų: 61, vidurkis: 8.2
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Degantis on IMDb
Režisierius -

Lee Chang-dong

Scenarijaus autoriai -

Lee Chang-dong, Oh Jung-mi

Aktoriai -
Prodiuseriai -
Operatorius - Hong Kyung-pyo
Montažas - Kim Da-won, Kim Hyun
Kompozitoriai - Mowg
Pardavimo agentas - Finecut Co. Ltd.
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - korėjiečių
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Po aštuonerių metų pertraukos Lee Chang-dongas į ekranus grįžo su mistiška melodrama. Tai ir detektyvas, ir trileris. Bežiūrint žanrai keičia vienas kitą, o galiausiai ir visai išnyksta. Lieka paslaptis, kurią galima būtų pavadinti paties kino vardu. Tai – genialiųjų teritorija“ (G. Kukta).

 

Pagal Haruki Murakami istoriją sukurtas filmas pasakoja apie Jong-su – smulkų darbininką, laisvu metu rašantį knygą. Vieną dieną visiškai netikėtai vaikinas gatvėje sutinka vaikystės draugę Hae-mi. Ši išvyksta į Afriką ir prašo Jong-su pasaugoti jos katę. Jis geranoriškai sutinka. Po kelių savaičių mergina grįžta, tačiau ne viena – su kelionėje sutiktu Benu. Paslaptingas nepažįstamasis gyvena ištaiginguose apartamentuose, vairuoja „Porsche“ ir uždarbiauja, kaip pats sako, „žaisdamas“. Vieną dieną Hae-mi dingsta. Jos telefonas neatsako, butas įtartinai tvarkingas, o katės – nė kvapo...

Filmografija

2010 – Poezija / Poetry (Kino pavasaris)

2007 – Paslaptinga saulės šviesa / Secret Sunshine (Kino pavasaris)

2002 – Oazė / Oasis (Kino pavasaris)

2000 – Mėtinis saldainis / Peppermint Candy

1997 – Žalia žuvis / Green Fish

1995 – Kibirkštis / A Single Spark

1993 – Į žvaigždėtą salą / To the Starry Island