Grįžti atgal

Žmogus, erdvė, laikas ir žmogus

Human, Space, Time and Human

인간의 시간

2018 / Pietų Korėja / 122 min / N-18
7.3
Iš viso balsų: 55, vidurkis: 7.3
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Žmogus, erdvė, laikas ir žmogus on IMDb
Režisierius - Kim Ki-duk
Scenarijaus autoriai - Kim Ki-duk
Aktoriai - Jang Keun-Suk, Ryoo Seung-Bum, Ahn Sung-Ki, Mina Fujii, Lee Sung-Jae, Joe Odagiri, Tae Hang-Ho, Park Se-in
Prodiuseriai - Kim Dong-hoo, Kim Ki-duk
Operatorius - Lee Jeong-in
Montažas - Kim Ki-duk
Kompozitoriai - Park In-young
Pardavimo agentas - Finecut Co. Ltd.
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - korėjiečių, japonų
Subtitrai - lietuvių, anglų
„Alegorijų ir fantazijos kupiname trileryje netrūksta siaubo ir smurto. Provokatorius Kim Ki-dukas vaizdingai ir brutaliai prabyla apie atsakomybę už savo neapgalvotus poelgius. Jis sako, kad sukūrė šį ekstremalų filmas, siekdamas susitvarkyti su asmenine neapykanta žmonėms. Stiprių nervų žmonėms.“ (E. Pukšta)

Grupė ypač skirtingų charakterių žmonių išplaukia senu kariniu laivu. Tarp bevardžių keleivių – senatorius su sūnumi, neseniai susituokusi pora, paslaptingas senis, sekso pramonėje dirbančios merginos ir žiaurūs gangsteriai. Nusikaltėliai ilgai nelaukia ir nusitaiko į patogesnę verslo klasę pasirinkusius turtingesnius žmones. Atmofera kaista, o situacija tampa nevaldoma. Diskriminacija, smurtas, seksualinė prievarta, neapykanta virsta masinėmis muštynėmis. Kitą rytą pramerkę akis konfliktuojantys keleiviai prieš save pamato debesis. Jūra kažkur mistiškai pradingo, o gigantiškas laivas pradėjo skristi lyg lėktuvas. Dabar nuodėmingam korėjiečių ir japonų būriui teks nuožmiai kautis dėl maisto likučių ir išlikimo.


Filmografija

2018 – Žmogus, erdvė, laikas ir žmogus / Human, Space, Time and Human
2013 – Mėbijaus juosta / Moebius 
2012 – Pieta / Pieta
2011 – Arirang (dok. f.) / Arirang (doc.)
2006 – Laikas / Time
2005 – Lankas / The Bow
2004 – Tušti namai / 3-Iron
2003 – Pavasaris, vasara, ruduo, žiema... ir vėl pavasaris / Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring  
1998 – Narvelis / Birdcage Inn
1996 – Krokodilas / Crocodile