kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Programa

Veidas
Mug Twarz
2017 Lenkija 85 min N-13
Filmas pridėtas

„Žiūrint filmą, ėmė baltas pavydas: kodėl mūsų kaimynai režisieriai taip profesionaliai ir „iš esmės“ moka kritikuoti savo visuomenę, jos ydas, prietarus, konservatyvumą? Pašiepti ją, šaržuoti, tačiau nesukurti banalaus kūrinio. Jiems nėra nieko švento (gerąja prasme), o mes apsistatę stabais.“ (S. Lingevičiūtė)

Jacekas labiausiai mėgsta sunkųjį metalą, savo merginą ir šunį. Mažas gimtasis miestelis – parapijiečiai ir net šeima – laiko jį juokingu keistuoliu. Vaikinas dirba statybininku prie didžiausio Lenkijos projekto – kartu su kitais stato Jėzaus skulptūrą, kuri bus aukštesnė net už stovinčią Rio de Žaneire. Tačiau darbo metu nutikus baisiam nelaimingam atsitikimui, atsiskleidžia artimųjų ir visų tikinčiųjų tikrieji veidai.

Filmografija

2017 – Veidas / Mug
2015 – Кūnas / Body
2013 – Vardan... / In the Name of
2012 – Jos / Elles
2008 – 33 gyvenimo scenos / 33 Scenes from Life
2004 – Nepažįstama / Stranger
2000 – Laimingas žmogus / Happy Man


8.5
Iš viso balsų: 91
Režisierius -

Malgorzata Szumowska

Scenarijaus autoriai -

Michał Englert, Malgorzata Szumowska

Aktoriai -

Mateusz Kosciukiewicz, Agnieszka Podsiadlik, Małgorzata Gorol, Roman Gancarczyk, Dariusz Chojnacki, Anna Tomaszewska, Martyna Krzysztofik, Robert Talarczyk

Prodiuseriai -

Jacek Drosio

Operatorius - Michał Englert
Montažas - Jacek Drosio
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Memento Films International (mfi)
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - lenkų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2017 – Veidas / Mug
2015 – Кūnas / Body
2013 – Vardan... / In the Name of
2012 – Jos / Elles
2008 – 33 gyvenimo scenos / 33 Scenes from Life
2004 – Nepažįstama / Stranger
2000 – Laimingas žmogus / Happy Man


Taip pat gali patikti
Meilės širdis
2017 / Lenkija / rež. Łukasz Ronduda
A Heart of Love
Serce miłości
Tyli naktis
2017 / Lenkija / rež. Piotr Domalewski
Silent Night
Cicha noc
Žiūrėk filmą namuose

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.