Grįžti atgal
Programa

Šventa vieta

The Place

2017 / Italija / 105 min / N-13
8.9
Viso balsų: 628, vidurkis: 8.9
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Šventa vieta on IMDb
Režisierius - Paolo Genovese
Scenarijaus autoriai - Paolo Genovese, Isabella Aguilar
Aktoriai - Valerio Mastandrea, Marco Giallini, Alba Rohrwacher, Vittoria Puccini, Rocco Papaleo, Silvio Muccino, Silvia D'Amico, Vinicio Marchioni, Alessandro Borghi, Sabrina Ferilli, Giulia Lazzarini
Prodiuseriai - Giampaolo Letta, Marco Belardi
Operatorius - Fabrizio Lucci
Montažas - Consuelo Catucci
Kompozitoriai - Maurizio Filardo
Pardavimo agentas - True Colours
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija -
Dialogai - italų
Subtitrai - lietuvių

„Į šį minimalistinį filmą sukvietęs pačius geriausius šiuolaikinius Italijos aktorius Genovese tęsia commedia all’italiana tradicijas ir kuria šiuolaikinėms aktualijoms jautrų filmą, kuriame keliamas vienas svarbus filosofinis klausimas – ką žmogus pasiryžęs padaryti dėl savo troškimų?“ (A. Račaitytė)

Praėjusių metų „Kino pavasario“ žiūrovų favorito „Tobuli melagiai“ režisierius Paolo Genovese netruko sukurti dar vieną įdomių psichologinių peripetijų kupiną filmą. Bet šį kartą ne sukto siužeto komediją, bet intriguojančią susipinančių likimų dramą. Joje paslaptingas vyriškis, visada sėdintis prie to paties stalo, tame pačiame restorane „Vieta“ sako galįs išpildyti svarbiausią kiekvieno žmogaus troškimą. Tačiau už tai jis turi įvykdyti neįprastą paslaptingojo vyro užduotį. Žmonių ryžtas padaryti bet ką dėl savo svajonės verčia susimąstyti apie žmogiškumo ribas ir humanizmo grūdą, slypintį net ir savanaudiškiausiame individe. Filmas sukurtas pagal sėkmingas „Netflix“ serijas „The Booth at the End“.


 

Filmografija

2017 – Šventa vieta / The Place
2016 – Tobuli melagiai / Perfect Strangers
2015 – Kada nors buvai Mėnulyje? / Ever Been to the Moon?
2014 – Kaltas Freudas / Blame Freud
2012 – Nuostabi šeima / Una famiglia perfetta
2011 – Nesubrendėliai / The Immature
2010 – Kalėdų Senio gauja / The Santa Claus Gang
2005 – Nepyk, Tau čia negalima praeiti! / Sorry, You Can't Get Through!