Grįžti atgal

Įniršio pabaiga

Outrage Coda

2017 / Japonija / 104 min / N-16
6.9
Viso balsų: 46, vidurkis: 6.9
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Įniršio pabaiga on IMDb
Režisierius - Takeshi Kitano
Scenarijaus autoriai - Takeshi Kitano
Aktoriai - Takeshi Kitano, Toshiyuki Nishida, Tatsuo Nadaka, Ken Mitsuishi, Ikuji Nakamura, Sansei Shiomi, Hakuryû , Nao Omori, Pierre Taki, Yutaka Matsushige, Ren Ohsugi, Taizo Harada
Prodiuseriai - Masayuki Mori, Takio Yoshida
Operatorius - Katsumi Yanagijima
Montažas - Takeshi Kitano
Kompozitoriai - Keiichi Suzuki
Pardavimo agentas - Celluloid Dreams / Celluloid Nightmares
Platintojas - Maywin Media AB
Gamybos kompanija -
Dialogai - japonų, korėjiečių
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Takeshi Kitano yra Japonijos Francis Fordas Coppola, o jo „Įniršio“ trilogija nė kuo nenusileidžia „Krikštatėviui“. Tai be galo kokybiškas kinas. Net ir smurtas stilingas kaip mašinos, interjerai, kostiumai ar maisto patiekimas. Jei mėgstate žanrinius filmus apie gangsterius – tikrai nepasigailėsite.“ (S. Lingevičiūtė)

Po penkerių metų nuožmaus ir kruvino karo tarp dviejų įtakingiausių jakudzos šeimų Sano ir Hanabiši Japonijoje įsigali pastaroji. Buvęs jakudzos galva Otomo dabar gyvena Pietų Korėjoje. Jis dirba ponui Čanui, kuris net ir per atstumą turi didžiulę įtaką japonų jakudzos klanui. Palyginti menkas įvykis, kurį sukelia Hanabiši šeimos narys, baigiasi didžiule įtampa tarp pono Čano ir Hanabiši. Augantis konfliktas tampa nebekotroliuojamas, įsižiebia nuožmi kova dėl galios pozicijų pačioje Hanabiši šeimoje. Kai galiausiai kyla pavojus pono Čano gyvybei, atsidavęs jakudza Otomo grįžta į Japoniją „sutvarkyti“ reikalų. Senas vilkas negalėjo išsirinkti geresnio momento, kad visiems laikams baigtų nenudirbtus darbus.

 

 

Filmografija

2017 – Įniršio pabaiga / Outrage Coda
2012 – Visiškas įniršis / Outrage Beyond
2010 – Įniršis / Outrage
2008 – Achilas ir vėžlys / Achiller and the Tortoise
2007 – Garbė režisieriui! / Glory to the Filmmaker!
2005 – Takešiai / Takeshis'
2002 – Lėlės / Dolls
2000 – Brolis / Brother
1993 – Sonatina / Sonatine
1989 – Žiaurus policininkas / Violent Cop