Grįžti atgal
Programa

Pavyzdingas elgesys

Good Manners

As Boas Maneiras

2017 / Brazilija, Prancūzija / 135 min / N-16
7.3
Viso balsų: 59, vidurkis: 7.3
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Pavyzdingas elgesys on IMDb
Režisierius - Juliana Rojas, Marco Dutra
Scenarijaus autoriai - Juliana Rojas, Marco Dutra
Aktoriai - Isabél Zuaa, Marjorie Estiano, Miguel Lobo, Cida Moreira, Andrea Marquee
Prodiuseriai - Sara Silveira, Maria Ionescu, Clément Duboin, Frédéric Corvez
Operatorius - Rui Poças
Montažas - Caetano Gotardo
Kompozitoriai - Juliana Rojas, Marco Dutra, Guilherme Garbato, Gustavo Garbato
Pardavimo agentas - Urban Distribution International
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - portugalų
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Išradingiausias 2017 m. filmas panardins jūsų smalsumą į nenuspėjamas fantazijas. Viskas prasideda kaip netradicinė meilės drama, išsivysto į spalvingą miuziklą ir po to mutuoja į siaubo pasaką apie gerą vilkolakį.“ (E. Pukšta)


San Paulo faveloje užaugusi tylioji Klara atsiliepia į turtingos vienišės Anos skelbimą padirbėti namų šeimininke ir dar negimusio moters kūdikio aukle. Iš pradžių suabejojusi Klaros tinkamumu ir gabumais Ana visgi priima nepažįstamąją. Būsimosios mamos elgesys keičiasi, o ypač padidėja jos apetitas mėsai. Berniukas turėtų gimti per pilnatį. Lemtingoji naktis negrįžtamai pakeis Klaros gyvenimą.
19 m. kartu režisuojanti pora Juliana Rojas ir Marco Dutra, kurdami savo unikalų kiną, vizionieriškai eksperimentuoja įvairiausiais žanrais ir laužo nusistovėjusias taisykles. Jiems rūpi socialinės dilemos, rasinė nelygybė, praraja tarp turtuolių ir skurdžių, bet jų fantastiškame pasaulyje net skirtingi žmonės geba mylėti, pasiaukoti ir užjausti.

Filmografija

2017 – Pavyzdingas elgesys / Good Manners
2014 – Nekropolio simfonija / Necropolis Symphony
2011 – Sunkus darbas / Hard Labor
2009 – Šešėliai (trumpametražis) / The Shadows (short)
2007 – Atauga (trumpametražis) / A Stem (short)
2004 – Balta paklodė (trumpametražis) / The White Sheet (short)
2003 – Vaikštanti naktimis (trumpametražis) / Nightwalker (short)
1999 – Šokanti karalienė (trumpametražis) / Dancing Queen (short)