pavasaris

Archyvas

Afrika
Africa Africa
2019 Izraelis 82 min N-7
Filmas pridėtas
Kai 68-erių Meiras sužino, kad kasmetės kaimelio šventės organizavimo darbai po 40 metų patikėti nebe jam, o nepatyrusiam jaunimui, žemė po kojomis ima svyruoti. Stengdamasis susigrąžinti prasmės ir gyvybingumo jausmą, Meiras ima maištauti prieš tai, kas neišvengiama: vis dažniau išduodantį savo kūną, augantį vaikų abejingumą ir pamažu mažėjančią svarbą. Konstruodamas fikcinę tikrovę iš realybės elementų, meilės vedamas režisierius kuria šmaikštų, šiltą ir nepaprastai nuoširdų senstančio tėvo portretą.

„Šis įsimenantis debiutas iš Izraelio įrodo, kad svarbiai idėjai ir originaliam sprendimui nereikia nei didelio biudžeto, nei ilgametės patirties. Neabejoju, kad už išmintį ir geras emocijas filmas netruks pelnyti žiūrovų simpatijų. Skvarbus priminimas apie tai, kad bėgant metams reikia nepamiršti savęs kurti iš naujo." (Aistė Račaitytė)
Filmografija
2018 – Gabrielius (trumpametražis) / Gabriel (short)
2016 – Ryklio dantis (trumpametražis) / Shark Tooth (short)
2015 – Testas (trumpametražis) / Test (short)
2014 – Grenlandija (trumpametražis) / Greenland (short)

7.6
Iš viso balsų: 37
Režisierius - Oren Gerner
Scenarijaus autoriai - Oren Gerner
Aktoriai - Meir Gerner, Maya Gerner, Oren Gerner
Prodiuseriai - Itay Akirav
Operatorius - Adi Mozes
Montažo režisierius - Gil Vesely
Kompozitoriai - Yuri Priymenko
Pardavimo agentas - Heretic Outreach
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Aistė Račaitytė
Dialogai - hebrajų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija
2018 – Gabrielius (trumpametražis) / Gabriel (short)
2016 – Ryklio dantis (trumpametražis) / Shark Tooth (short)
2015 – Testas (trumpametražis) / Test (short)
2014 – Grenlandija (trumpametražis) / Greenland (short)

Taip pat gali patikti
Kino mirtis, mano tėvo taip pat
2020 / Izraelis / rež. Dani Rosenberg, Dani Rosenberg
The Death of Cinema and My Father Too
Šuo, kuris negalėjo neloti
2020 / Argentina / rež. Ana Katz
The Dog Who Wouldn't Be Quiet
El Perro Que No Calla
Karti meilė
2020 / Švedija, Suomija, Lenkija / rež. Jerzy Sladkowski
Bitter Love

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.