balandžio 30 - gegužės 6 d.

Archyvas

Socialinė higiena
Social Hygiene Hygiène sociale
2021 Kanada 76 min N-13
Filmas pridėtas
Hedonistas filosofas Antoninas yra tikras niekšelis. Jis visuomet randa tinkamą žodį, kad pasiektų ir bičiulių pagyras, ir priekaištus. Antoninas niekada nepraleidžia progos išnaudoti žmonos Eglantinos gerumo ir kantrybės. Jis – nuolatinis sesers Solveigos nusivylimo šaltinis. Visomis išgalėmis bando nusikratyti mokesčių inspektorės Rouz ir niekaip negali išmesti iš galvos aistros gražiajai Kasiopėjai. Iškankintas Antoninas turi atrasti tinkamiausią taktiką, kad išgautų Auroros atleidimą. Antoninas įstringa tarp penkių moterų.

„Turėdamas mažą biudžetą, Denisas Côté per karantiną sukurtą filmą vadina pirmąja savo komedija. Humoras kaip ir skonis – sąlyginis dalykas. Man „Socialinė higiena" buvo didžiausia atgaiva vieną tamsų žiemos vakarą – labai juokiausi!" (Mantė Valiūnaitė)
Filmografija
2019 – Vilkoksas / Wilcox
2019 – Vaiduoklių miestelio antologija / Ghost Town Anthology
2017 – Tokia švelni oda / A Skin So Soft (Kino pavasaris)
2016 – Borisas be Beatričės / Boris sans Béatrice
2013 – Vik ir Flo pamatė lokį / Vic + Flo Saw a Bear
2012 – Bestiariumas / Bestiaire
2010 – Kerlingas / Curling
2008 – Viskas, ko ji nori / All That She Wants (Kino pavasaris)
2005 – Dreifuojančios valstijos / Drifring States

6.6
Iš viso balsų: 50
Režisierius - Denis Côté
Scenarijaus autoriai - Denis Côté
Aktoriai - Maxim Gaudette, Larissa Corriveau, Eve Duranceau, Evelyne Rompré, Kathleen Fortin, Eleonore Loiselle
Prodiuseriai - Denis Côté, Andreas Mendritzki, Annie St-Pierre, Aonan Yang
Operatorius - François Messier-Rheault
Montažo režisierius - Nicolas Roy
Kompozitoriai - 
Pardavimo agentas - 
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Jurga Vilė
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija
2019 – Vilkoksas / Wilcox
2019 – Vaiduoklių miestelio antologija / Ghost Town Anthology
2017 – Tokia švelni oda / A Skin So Soft (Kino pavasaris)
2016 – Borisas be Beatričės / Boris sans Béatrice
2013 – Vik ir Flo pamatė lokį / Vic + Flo Saw a Bear
2012 – Bestiariumas / Bestiaire
2010 – Kerlingas / Curling
2008 – Viskas, ko ji nori / All That She Wants (Kino pavasaris)
2005 – Dreifuojančios valstijos / Drifring States

Taip pat gali patikti
Puota
2021 / Nyderlandai / rež. Tim Leyendekker
Feast
KINO TEATRUOSE
Veidrodėli, veidrodėli...
2020 / Latvija, Lietuva / rež. Laila Pakalnina
In the Mirror
Spogulis
Nuo balandžio 3 d.
Niekšas
2020 / Prancūzija / rež. Peter Dourountzis
Rascal
Vaurien
KINO TEATRUOSE
Šventasis Narcizas
2020 / Kanada / rež. Bruce LaBruce
Saint-Narcisse
XX amžius
2019 / Kanada / rež. Matthew Rankin
The Twentieth Century

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.