balandžio 30 - gegužės 6 d.

Archyvas

Veidrodėli, veidrodėli...
In the Mirror Spogulis
2020 Latvija, Lietuva 90 min N-7
Nuo balandžio 3 d.
Filmas pridėtas
Kaip atrodytų pasaka „Snieguolė ir septyni nykštukai" perkelta į šiandieną? O jei ją perkeltume į sporto salę? Pasaka prasideda taip: vieną dieną „CrossFit" treneris susilaukia dukros Snieguolės. Jos mama miršta. Vienišas tėtis veda jaunesnę moterį, kuri apsėsta „CrossFit". Ji nuolat treniruojasi, kad tik būtų pati geriausia, ir jai pavyksta – gali padaryti 50 burpių. Snieguolė auga žaisdama sporto salėje, kol paaiškėja, kad pamotė gali padaryti 50 burpių, o Snieguolė ⎯ 53...

„Viena produktyviausių Latvijos kino meistrių Laila Pakalnina grįžta į „Kino pavasarį" su „Snieguolės ir septynių nykštukų" interpretacija. Filmą režisierė kuria asmenukių fotografavimo principu, taip dar tiksliau suformuluodama klausimą apie narcisizmo išsikerojimą šiandien." (Mantė Valiūnaitė)
Filmografija
2016 – Sapnas (trumpametražis) / Dream (short) (Kino pavasaris)
2015 – Aušra / Dawn (Kino pavasaris)
2015 – Labas, Rasma! (trumpametražis) / Hi, Rasma! (short)
2014 – Trumpas filmas apie gyvenimą (trumpametražis) / Short Film About Life (short)
2013 – Kaminas / The Chimney (Kino pavasaris)
2013 – Keturiasdešimt du / Forty Two (Kino pavasaris)
2012 – Pakvaišę dėl sniego (trumpametražis) / Snow Crazy (short)
2012 – Picos / Picas (Kino pavasaris)
2011 – 33 Kalėdų Senelės gyvūnai / 33 Animals of Santa Claus
2010 – Rubiko keliu (trumpametražis) / On Rubiks' Road (short)
2009 – Tyla / Silence
2008 – Akmenys (trumpametražis) / Stones (short)
2008 – Trys vyrai ir tvenkinys / Three Men and a Fish Pond
2007 – Laužas (trumpametražis) / Fire (short)
2006 – Įkaitas / The Hostage
2006 – Teodoras (trumpametražis) / Theodore (short)
2006 – Vanduo (trumpametražis) / Water (short)
2004 – Autobusas / The Bus
2004 – Pasakų šalis (trumpametražis) / Dream Land (short)
2004 – Viskas bus gerai (trumpametražis) / It'll Be Fine (short) (Kino pavasaris)
2003 – Gyvatė / The Python
2002 – Martinsas (trumpametražis) / Martins (short)
2001 – Tėtė Gena (trumpametražis) / Papa Gena (short)
2000 – Atsibusk (trumpametražis) / Wake up (short)
1998 – Batas / The Shoe
1997 – Ąžuolas (trumpametražis) / The Oak (short)
1995 – Paštas (trumpametražis) / The Mail (short)
1995 – Ubans (trumpametražis) / Ubans (short)
1994 – Keltas (trumpametražis) / The Ferry (short)
1993 – Bažnyčia (trumpametražis) / The Church (short)
1992 – Anos Kalėdos (trumpametražis) / Anna's Christmas (short)
1991 – Kupolas / The Dome
1991 – Patalynė (trumpametražis) / The Linen (short)
1991 – Piligrimų kelionė (trumpametražis) / The Pilgrimage (short)
1990 – Pasirinkimas / The Choice
1988 – Ir / And

6.4
Iš viso balsų: 9
Režisierius - Laila Pakalnina
Scenarijaus autoriai - Laila Pakalnina
Aktoriai - Madlēna Valdberga, Elza Leimane, Lauris Dzelzītis, Gatis Gāga, Kaspars Gods, Ģirts Krūmiņš
Prodiuseriai - Laila Pakalnina, Dagnė Vildžiūnaitė
Operatorius - Gints Bērziņš
Montažo režisierius - Ieva Veiverytė
Kompozitoriai - Paulius Kilbauskas, Vygintas Kisevičius
Pardavimo agentas - 
Platintojas - Just a Moment
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Laimantas Jonušys
Dialogai - latvių
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija
2016 – Sapnas (trumpametražis) / Dream (short) (Kino pavasaris)
2015 – Aušra / Dawn (Kino pavasaris)
2015 – Labas, Rasma! (trumpametražis) / Hi, Rasma! (short)
2014 – Trumpas filmas apie gyvenimą (trumpametražis) / Short Film About Life (short)
2013 – Kaminas / The Chimney (Kino pavasaris)
2013 – Keturiasdešimt du / Forty Two (Kino pavasaris)
2012 – Pakvaišę dėl sniego (trumpametražis) / Snow Crazy (short)
2012 – Picos / Picas (Kino pavasaris)
2011 – 33 Kalėdų Senelės gyvūnai / 33 Animals of Santa Claus
2010 – Rubiko keliu (trumpametražis) / On Rubiks' Road (short)
2009 – Tyla / Silence
2008 – Akmenys (trumpametražis) / Stones (short)
2008 – Trys vyrai ir tvenkinys / Three Men and a Fish Pond
2007 – Laužas (trumpametražis) / Fire (short)
2006 – Įkaitas / The Hostage
2006 – Teodoras (trumpametražis) / Theodore (short)
2006 – Vanduo (trumpametražis) / Water (short)
2004 – Autobusas / The Bus
2004 – Pasakų šalis (trumpametražis) / Dream Land (short)
2004 – Viskas bus gerai (trumpametražis) / It'll Be Fine (short) (Kino pavasaris)
2003 – Gyvatė / The Python
2002 – Martinsas (trumpametražis) / Martins (short)
2001 – Tėtė Gena (trumpametražis) / Papa Gena (short)
2000 – Atsibusk (trumpametražis) / Wake up (short)
1998 – Batas / The Shoe
1997 – Ąžuolas (trumpametražis) / The Oak (short)
1995 – Paštas (trumpametražis) / The Mail (short)
1995 – Ubans (trumpametražis) / Ubans (short)
1994 – Keltas (trumpametražis) / The Ferry (short)
1993 – Bažnyčia (trumpametražis) / The Church (short)
1992 – Anos Kalėdos (trumpametražis) / Anna's Christmas (short)
1991 – Kupolas / The Dome
1991 – Patalynė (trumpametražis) / The Linen (short)
1991 – Piligrimų kelionė (trumpametražis) / The Pilgrimage (short)
1990 – Pasirinkimas / The Choice
1988 – Ir / And

Taip pat gali patikti
Mėnulis, 66 klausimai
2021 / Graikija, Prancūzija / rež. Jacqueline Lentzou
Moon, 66 Questions
Selene 66 Questions
Socialinė higiena
2021 / Kanada / rež. Denis Côté
Social Hygiene
Hygiène sociale
Atkūrimas
1968 / Rumunija / rež. Lucian Pintilie
Reenactment
Reconstituirea

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.