pavasaris

Archyvas

Pasiruošimas būti kartu neapibrėžtą laiką
Preparations to Be Together For an Unknown Period of Time Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre
2020 Vengrija 95 min N-16
Filmas pridėtas
Sėkmingai dirbanti neurochirurgė Marta grįžta į Budapeštą įkandin neseniai sutikto mylimojo Janušo, tačiau romantiškam nuotykiui koją pakiša vyro tikinimai, kad Martos jis neprisimena. Moteris nesutrinka, išsinuomoja butą ir pradeda dirbti toje pačioje ligoninėje, kurioje dirba Janušas, taip atnaujindama judviejų santykius. Marta taip pat tirs klaidingai suvoktos realybės galimybę, atras meilės prasmę ir jausmams būdingus išankstinius nusistatymus.

„Lili Horvát festivaliuose apdovanotas antrasis ilgametražis filmas – tikras autorinio kino pavyzdys. Režisierė Bertolucci kūriniams būdingu psichologišku intensyvumu narplioja painius žmonių santykius, pasitelkdama 35 mm juostos tekstūrą ir sumaniai analizuodama veikėjų pasąmonę. Giliai paveiki rudeniška meilės istorija." (Andrei Tănăsescu)
Filmografija
2015 – Trečiadienio vaikas / The Wednesday Child
2009 – Saulės smūgis (trumpametražis) / Sunstroke (short)
2007 – Baseino vagis (trumpametražis) / Swimming Pool Thief (short)
2006 – Atostogos (trumpametražis) / Vacation (short)

7.6
Iš viso balsų: 42
Režisierius - Lili Horvát
Scenarijaus autoriai - Lili Horvát
Aktoriai - Natasa Stork, Viktor Bodó, Benett Vilmányi
Prodiuseriai - Péter Miskolczi, Lili Horvát, Dóra Csernátony
Operatorius - Róbert Maly
Montažo režisierius - Károly Szalai
Kompozitoriai - Gábor Keresztes
Pardavimo agentas - National Film Institute - Hungary
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Eglė Katinaitė-Griškevičienė
Dialogai - vengrų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija
2015 – Trečiadienio vaikas / The Wednesday Child
2009 – Saulės smūgis (trumpametražis) / Sunstroke (short)
2007 – Baseino vagis (trumpametražis) / Swimming Pool Thief (short)
2006 – Atostogos (trumpametražis) / Vacation (short)

Taip pat gali patikti
Pažadas
2020 / Italija, Prancūzija, Belgija / rež. Gianluca De Serio, Massimiliano De Serio
The Stonebreaker
Spaccapietre
Meilės reikalai
2020 / Prancūzija / rež. Emmanuel Mouret, Emmanuel Mouret
Love Affair(s)
Les choses qu'on dit, les choses qu'on fait
Žiūrėti namuose
Žmonės, kuriuos pažįstam
2020 / Lietuva / rež. Tomas Smulkis
People We Know Are Confused
Žmonės, kuriuos pažįstam
Daina be pavadinimo
2019 / Peru, Ispanija, Jungtinės Valstijos, Šveicarija / rež. Melina León
Song Without a Name
Canción Sin Nombre
Žaliasis spindulys
1986 / Prancūzija / rež. Éric Rohmer
The Green Ray
Le Rayon vert
Nuo kovo 18 d.

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.