balandžio 30 - gegužės 6 d.

Archyvas

Žmonės, kuriuos pažįstam
People We Know Are Confused Žmonės, kuriuos pažįstam
2020 Lietuva 90 min N-13
Filmas pridėtas

Filmo peržiūra galima 12 val. nuo kovo 27 d. 12:00 iki 00:00.
*24 val. peržiūros laikas netaikomas.

Vilnius, keturios karštos vasaros dienos. Po seniai patirtos traumos Goda iš naujo mokosi atrasti ryšį su kitu žmogumi. Visą laiką gyvenusi saugų, kitų suplanuotą gyvenimą Justė pagaliau ryžtasi pati priimti sprendimą. Vytas po dvidešimties metų santuokos palieka šeimą, taip ir neišdrįsęs pasakyti tikrosios priežasties. Anatolijaus balsas sujungia šias istorijas ir patirtis į būseną, iš kurios kiekvienas savaip stengiasi ištrūkti ir atrasti vidinę laisvę nuolat besikeičiančioje ir naujus standartus formuojančioje visuomenėje.

„Tomo Smulkio debiutas – nuoširdus žvilgsnis į savo miestą ir jame gyvenančius žmones. Režisierius palieka žiūrovui erdvės pabūti su veikėjų patiriamais jausmais ir būsenomis, neskuba ir primygtinai nesiūlo išvadų, bet leidžia išjausti kiekvieną filmo minutę patiems." (Mantė Valiūnaitė)

Filmografija
2012 – Rojaus beieškant (trumpametražis) / Paradise Road (short)
2009 – Pietys (trumpametražis) / Souther (short)

6.7
Iš viso balsų: 58
Režisierius - Tomas Smulkis
Scenarijaus autoriai - Birutė Kapustinskaitė, Tomas Smulkis
Aktoriai - Gabija Jaraminaitė, Milda Noreikaitė, Arūnas Sakalauskas, Paulius Markevičius
Prodiuseriai - Dagnė Vildžiūnaitė
Operatorius - Vytautas Plukas
Montažo režisierius - Ieva Veiverytė
Kompozitoriai - Lina Lapelytė
Pardavimo agentas - 
Platintojas - 
Gamybos kompanija - Just a Moment
Vertimas - 
Dialogai - lietuvių
Subtitrai - anglų
Filmografija
2012 – Rojaus beieškant (trumpametražis) / Paradise Road (short)
2009 – Pietys (trumpametražis) / Souther (short)

Taip pat gali patikti
Pasiruošimas būti kartu neapibrėžtą laiką
2020 / Vengrija / rež. Lili Horvát
Preparations to Be Together For an Unknown Period of Time
Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre
Tai, kas liko
2020 / Jungtinės Valstijos / rež. Merawi Gerima
Residue
Žaliasis spindulys
1986 / Prancūzija / rež. Éric Rohmer
The Green Ray
Le Rayon vert
Nuo kovo 18 d.

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.