pavasaris

Archyvas

Dienos
Days Rizi
2020 Taivanas, Prancūzija 127 min N-16
Filmas pridėtas
Kangas gyvena vienas didžiuliame name. Pro stiklinį fasadą stebi medžių viršūnes, blaškomas vėjo ir lietaus. Jį kankina nežinia iš kur kylantis skausmas, sukaustantis visą jo kūną. Nonas gyvena mažame bute Bankoke ir kasdien gamina tradicinius savo gimtojo kaimelio patiekalus. Vieną naktį Kangas su Nonu susitinka viešbučio kambaryje. Režisierius Tsai Ming-Liangas tyliai stebi dviejų vyrų susitikimą ir leidžia jiems bent vienai nakčiai pamiršti tamsiąją realybės pusę.

„Su dideliu smalsumu laukiu kiekvieno naujo Taivano režisieriaus Tsai Ming-Liango filmo. Jis kaip niekas kitas tiki tikro susitikimo galimybe, tikru artumu ekrane ir už ekrano, ir tą galima pajusti kiekviename jo filme." (Mantė Valiūnaitė)
Filmografija
2014 – Kelionė į Vakarus / Journey to the West (Kino pavasaris)
2013 – Benamiai šunys / Stray Dogs (Kino pavasaris)
2009 – Veidas / Face
2006 – Nenoriu miegoti viena / I Don't Want to Sleep Alone (Kino pavasaris)
2005 – Kaprizingas debesis / The Wayward Cloud (Kino pavasaris)
2003 – Sudie kino teatrui „Dragon Inn" / Goodbye, Dragon Inn
1998 – Skylė / The Hole
1994 – Tegyvuoja meilė / Vive L'Amour
1992 – Neoninio dievo maištininkai / Rebels of the Neon God

7.0
Iš viso balsų: 20
Režisierius - Tsai Ming-Liang
Scenarijaus autoriai - Tsai Ming-Liang
Aktoriai - Lee Kang-Sheng, Anong Houngheuangsy
Prodiuseriai - Claude Wang
Operatorius - Chang Jhong-Yuan
Montažo režisierius - Chang Jhong-Yuan
Kompozitoriai - 
Pardavimo agentas - Homegreen Films
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - 
Dialogai - be dialogų
Subtitrai - 
Filmografija
2014 – Kelionė į Vakarus / Journey to the West (Kino pavasaris)
2013 – Benamiai šunys / Stray Dogs (Kino pavasaris)
2009 – Veidas / Face
2006 – Nenoriu miegoti viena / I Don't Want to Sleep Alone (Kino pavasaris)
2005 – Kaprizingas debesis / The Wayward Cloud (Kino pavasaris)
2003 – Sudie kino teatrui „Dragon Inn" / Goodbye, Dragon Inn
1998 – Skylė / The Hole
1994 – Tegyvuoja meilė / Vive L'Amour
1992 – Neoninio dievo maištininkai / Rebels of the Neon God

Taip pat gali patikti
Karti meilė
2020 / Švedija, Suomija, Lenkija / rež. Jerzy Sladkowski
Bitter Love
Jos vardas buvo Europa
2020 / Vokietija / rež. Anja Dornieden, Juan David González Monroy
Her Name Was Europa
Saulėlydžio bučinys
2019 / Kinijos S.A.R. Honkongas / rež. Ray Yeung, Ray Yeung
Twilight's Kiss
Suk Suk

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.