kovo 19 d. - balandžio 1 d.

Archyvas

Elektrinė gulbė
Electric Swan Electric Swan
2019 Prancūzija, Argentina, Graikija 40 min N-13
Filmas pridėtas
Pastatai nejuda. Bet tik ne Buenos Airėse netoli parko su tvenkiniu stovintis dangoraižis. Vieną dieną jo sienos sudreba ir sukelia gyventojams svaigulį. Tie, kurie gyvena aukštai, bijo nukristi, o besiglaudžiantieji apačioje rizikuoja nuskęsti rūsį užplūdusiame vandenyje. Pro tikrovės plyšius ima veržtis magiškasis realizmas.
Filmografija

2016 – Pragaras (trumpametražis) / Limbo (short) (Kino pavasaris)

2015 – Geltonoji karštligė (trumpametražis) / Yellow Fieber (short) (Kino pavasaris)

2014 – Vašingtonija (trumpametražis) / Washingtonia (short)

2012 – Arundel (trumpametražis) / Arundel (short)

2011 – Kiaulės (trumpametražis) / Pigs (short)

2011 – Zodiakas (trumpametražis) / Zodiac (short)


9.0
Iš viso balsų: 1
Režisierius - Konstantina Kotzamani
Scenarijaus autoriai - Konstantina Kotzamani
Aktoriai - Juan Carlos Aduviri, Nelly Prince, Elisa Massino
Prodiuseriai - Emmanuel Chaumet, Caroline Demopoulos, Maria Drandaki, Victoria Marotta
Operatorius - Roman Kasseroller
Montažo režisierius - Smaro Papaevangelou
Kompozitoriai - 
Pardavimo agentas - 
Platintojas - Ecce Films
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Laura Vilkaitė-Lozdienė
Dialogai - ispanų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2016 – Pragaras (trumpametražis) / Limbo (short) (Kino pavasaris)

2015 – Geltonoji karštligė (trumpametražis) / Yellow Fieber (short) (Kino pavasaris)

2014 – Vašingtonija (trumpametražis) / Washingtonia (short)

2012 – Arundel (trumpametražis) / Arundel (short)

2011 – Kiaulės (trumpametražis) / Pigs (short)

2011 – Zodiakas (trumpametražis) / Zodiac (short)


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.