kovo 19 d. - balandžio 1 d.

Archyvas

Visa tiesa apie divą
The Truth The Truth
2019 Prancūzija, Japonija 106 min N-13
Filmas pridėtas

Naujajame „Vagiliautojų" režisieriaus filme Catherine Deneuve vaidina Prancūzijos kino divą Fabijaną. Ši, įkopusi į aštuntąjį dešimtmetį, tęsia aktyvią karjerą ir mėgaujasi gerbėjų dėmesiu. Neišmatuojamo ego aktorei darbas visuomet rūpėjo labiau nei šeima. Fabijanai išleidus memuarus, iš Niujorko su šeima grįžta ilgai nematyta dukra Lumira (Juliette Binoche). Jų ryšio tvarumas yra neginčijamas, net jei tiesą apie jų bendrą praeitį dengia migla. Senas žaizdas atveriantis motinos ir dukros susitikimas bus kupinas lengvo humoro ir meilės žmogaus netobulumui.

„Pirmajame Hirokazu Kore-edos filme už Japonijos ribų net ir naujas kultūrinis fonas bei svetima kalba neužgožia jo nesupainiojamo stiliaus ir į žmogaus gelmes neriančių pasakojimų savitumo. Režisierius lieka ištikimas šeimos santykių temai, kur net tragiškos klaidos vaizduojamos šiltai ir empatiškai." (Aistė Račaitytė)

Filmografija
2018 – Vagiliautojai („Kino pavasaris") / Shoplifters 2016 – Po audros / After the Storm
2015 – Mūsų mažytė sesuo / Our Little Sister
2013 – Koks tėvas, toks ir sūnus / Like Father, Like Son
2011 – Stebuklas („Kino pavasaris") / I Wish 
2009 – Pripučiama lėlė („Kino pavasaris") / Air Doll 
2008 – Vis einu einu („Kino pavasaris") / Still Walking
2004 – Niekas Nežino / Nobody Knows
1998 – Pomirtinis gyvenimas / After Life
1995 – Iliuzija / Maborosi

7.2
Iš viso balsų: 30
Režisierius - Hirokazu Kore-eda
Scenarijaus autoriai - Hirokazu Kore-eda
Aktoriai - Clémentine Grenier, Manon Clavel, Catherine Deneuve, Juliette Binoche, Ethan Hawke
Prodiuseriai - Muriel Merlin, Miyuki Fukuma, Matilde Incerti
Operatorius - Eric Gautier
Montažo režisierius - Hirokazu Kore-eda
Kompozitoriai - Alexei Aigui
Pardavimo agentas - Wild Bunch
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija - 
Vertimas - Dovilė Kėdikaitė
Dialogai - prancūzų, anglų
Subtitrai - lietuvių, anglų (Vilniuje ir Forum Cinemas Kaune)
Filmografija
2018 – Vagiliautojai („Kino pavasaris") / Shoplifters 2016 – Po audros / After the Storm
2015 – Mūsų mažytė sesuo / Our Little Sister
2013 – Koks tėvas, toks ir sūnus / Like Father, Like Son
2011 – Stebuklas („Kino pavasaris") / I Wish 
2009 – Pripučiama lėlė („Kino pavasaris") / Air Doll 
2008 – Vis einu einu („Kino pavasaris") / Still Walking
2004 – Niekas Nežino / Nobody Knows
1998 – Pomirtinis gyvenimas / After Life
1995 – Iliuzija / Maborosi

Taip pat gali patikti
Sesuo
2019 / Bulgarija, Kataras / rež. Svetla Tsotsorkova
Sister
Sestra
Neįgarsintos mintys
2019 / Ukraina / rež. Antonio Lukich
My Thoughts Are Silent
Мої Думки Тихі
Arima
2019 / Ispanija / rež. Jaione Camborda
Arima

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.