Uždaryti langą
Archyvas

Vaiduoklių miestelio antologija

Ghost Town Anthology

Répertoire des villes disparues

2019 / Kanada / 97 min / N-16
7.4
Iš viso balsų: 13, vidurkis: 7.4
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Vaiduoklių miestelio antologija on IMDb
Režisierius -

Denis Côté

Scenarijaus autoriai -

Denis Côté

Aktoriai -

Robert Naylor, Josée Deschênes, Jean-Michel Anctil, Larissa Corriveau, Rémi Goulet

Prodiuseriai -

Ziad Touma

Operatorius - François Messier-Rheault
Montažas - Nicolas Roy
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Films Boutique
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Režisierius Denis Côté, kaip visada, išlieka įdomus ir intriguojantis. Jo naujausias filmas – 16mm juosta nufilmuotas siaubo ir mistinius elementus jungiantis pasakojimas apie kitoniškumo fobiją ir uždarumą. Berlyno kino festivalyje jis liko nepelnytai be apdovanojimų, nors ir buvo vienas iš originaliausių konkursinės programos filmų.“ (M.Valiūnaitė)

 

Mažame Kvebeko kaime, kuriame gyvena vos 215 žmonių, avarijoje žūsta Simonas Dubé. Miestelėnai priblokšti ir apie nelaimės aplinkybės kalba nenoriai. Nuo tos akimirkos Dubé šeimai, miestelio merei Smallwood ir kitiems laikas praranda prasmę ir dienos tęsiasi tarsi be pertrūkio. Gedulo ir rūko apimtoje vietovėje pasirodo nepažįstamieji. Kas jie tokie?

Filmografija

2017 – Tokia švelni oda / A Skin So Soft (Kino pavasaris)
2016 – Borisas be Beatričės / Boris sans Béatrice
2013 – Vik ir Flo pamatė lokį / Vic + Flo Saw a Bear
2012 – Bestiariumas / Bestiaire
2010 – Kerlingas / Curling
2008 – Viskas, ko ji nori / All That She Wants (Kino pavasaris)
2005 – Dreifuojančios valstijos / Drifring States