kovo 19 d. - balandžio 1 d.

Archyvas

Antroji aš
Who You Think I Am Celle que vous croyez
2019 Prancūzija 101 min N-13
Filmas pridėtas

KAI VIRTUALIOJI TAPATYBĖ TAMPA TIKRESNĖ UŽ TAVE

Gelbėdamasi nuo vienatvės, neseniai išsiskyrusi patraukli vidutinio amžiaus literatūros profesorė (Juliette Binoche) feisbuke susikuria netikrą paskyrą. Pasinaudojusi svetimomis nuotraukomis, ji apsimeta 24-erių Klara. Netrukus ima flirtuoti su 29-erių Aleksu. Intensyvėjant pokalbiams ir aistrai, vaikinas nori susitikti. Klarai darosi vis sunkiau rasti pasiteisinimų. Patekus į virtualiojo pasaulio pinkles, tikroji moters tapatybė, vaikai ir darbas atsiduria paraštėse. Ima nykti melo ir tikrovės ribos.

Filmografija

2016 - Sibiro miškuose / In the Forests of Siberia 

2012 - Blogio sėklos / Bad Seeds 

2010 - Dumas 

2008 - Markas ir angelas / Mark of an Angel 

2004 - Žirafos kaklas / The Giraffe's Neck 


8.6
Iš viso balsų: 46
Režisierius - 

Safy Nebbou

Scenarijaus autoriai - 

Camille Laurens, Safy Nebbou, Julie Peyr

Aktoriai - 

Juliette Binoche, François Civil, Nicole Garcia

Prodiuseriai - 

Michel Saint-Jean

Operatorius - Gilles Porte
Montažo režisierius - Stéphane Pereira
Kompozitoriai - Ibrahim Maalouf
Pardavimo agentas - Playtime
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija - 
Vertimas - 
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų (tik Vilniuje)
Filmografija

2016 - Sibiro miškuose / In the Forests of Siberia 

2012 - Blogio sėklos / Bad Seeds 

2010 - Dumas 

2008 - Markas ir angelas / Mark of an Angel 

2004 - Žirafos kaklas / The Giraffe's Neck 


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.